Sistem operasi: Windows
Babagan: Ripper CD & DVD
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MakeMKV

Gambaran

MakeMKV – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan disk Blu-ray format MKV. lunak mindai isi disk lan nampilake dhaptar file found for konversi luwih. toko MakeMKV sembarang metadata, bagean informasi, audio lan video trek saka disk. Software mratelakake Watesan regional lan ngliwati pangayoman sistem salinan isi cd. MakeMKV wis antarmuka gampang lan intuisi.

Fitur utama:

  • Ndhukung DVD lan Blu-ray cd
  • Ngreksa trek audio lan video
  • Ngreksa metadata ing
  • Mratelakake sistem pangayoman disk
MakeMKV

MakeMKV

Versi:
1.15
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh MakeMKV

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing MakeMKV

MakeMKV software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: