WindowsMultimediaMedia editorsWonderFox DVD Video Converter
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

WonderFox DVD Video Converter – konverter video karo kabeh fitur sing dibutuhake lan kinerja sing apik banget. Piranti lunak ngidini sampeyan nambah file dhewe, ngundhuh video saka internet utawa ngimpor DVD sampeyan dhewe kanggo tumindak luwih lanjut. WonderFox DVD Video Converter ndhukung akeh format lan nawakake format video kanggo milih logo piranti kanggo ngonversi file video menyang format sing cocok. Perangkat lunak kasebut mbisakake kanggo ngowahi video, nggawe nada dering, nambah utawa mbusak subtitle, nggabungake video, nggawe salinan seret DVD sing terenkripsi, etc. WonderFox DVD Video Converter memungkinkan kustomisasi pengaturan audio lan video nalika DVD dikonversi miturut tipe resolusi, tingkat frame lan bit rate. Piranti lunak nduweni antarmuka sing gampang digunakake kanthi unsur visual tartamtu.

Fitur utama:

  • Ndhukung format video paling akeh
  • Gawe serep DVD sing didhelikake
  • Nambah utawa mbusak subtitle
  • Potong utawa gabungake video
  • Setelan konversi
WonderFox DVD Video Converter

WonderFox DVD Video Converter

Versi:
18.7
Basa:
English

Ngundhuh WonderFox DVD Video Converter

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing WonderFox DVD Video Converter

WonderFox DVD Video Converter software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: