BlackBerry Desktop Software BlackBerry Desktop Software

Ngundhuh Ngundhuh BlackBerry Desktop Software
Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

BlackBerry Desktop Software – lunak kanggo ngatur piranti saka perusahaan BlackBerry. Software ngijini sampeyan kanggo nyambung piranti karo komputer kanthi nggunakake Bluetooth modul utawa USB. BlackBerry Desktop Software ngandhut pesawat pribadi kanggo nyalin file, nransfer nomer telpon, serep, ngatur email lan sapiturute lunak ndhukung sinkronisasi karo iTunes lan Windows Media Player, sing nyedhiyani transfer album musik favorit utawa dhaptar lagu. BlackBerry Desktop Software ngecek otomatis nganyari saka piranti lunak piranti kanggo versi anyar ing internet.

Fitur utama ing:

  • Sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti
  • A pesawat pribadi ngajukake Manajemen
  • Nganyari piranti lunak
  • Antarmuka prasaja lan intuisi

Komentar tumrap BlackBerry Desktop Software:


BlackBerry Desktop Software Lunak related:


Telpon  

Piranti lunak kanggo ngontrol sistem file lan fitur nyetel saka Android-piranti. Kemampuan kanggo ngundhuh aplikasi lan game saka maneka warna layanan online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nyedhiyani akses superuser kanggo samubarang fungsi piranti Android lan setelan tanpa watesan saka Produsèn.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Telpon  

Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Gampang kanggo nggunakake Pangatur file ing piranti Sony. Piranti lunak ndhukung nganyari aplikasi lan sistem operasi piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 日本語

Telpon  

Instrument manajemen isi saka piranti saka LG Electronics. Nanging ndhukung serep lan nganyari saka pembalap piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Tèks editors  

piranti lunak kanggo nulis buku, artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas isi kang kalebu rumus matematika angel.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Optimization sistem  

Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Graphics lan desain  

Editor Graphic kanggo anak umur sadurunge sekolah karo pesawat gedhe efek lan pribadi. Software diprecaya saben tumindak dening efek swara lucu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: