BlackBerry Desktop Software

Versi:
7.1.0.41
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh BlackBerry Desktop Software

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
BlackBerry Desktop Software
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

BlackBerry Desktop Software – lunak kanggo ngatur piranti saka perusahaan BlackBerry. Software ngijini sampeyan kanggo nyambung piranti karo komputer kanthi nggunakake Bluetooth modul utawa USB. BlackBerry Desktop Software ngandhut pesawat pribadi kanggo nyalin file, nransfer nomer telpon, serep, ngatur email lan sapiturute lunak ndhukung sinkronisasi karo iTunes lan Windows Media Player, sing nyedhiyani transfer album musik favorit utawa dhaptar lagu. BlackBerry Desktop Software ngecek otomatis nganyari saka piranti lunak piranti kanggo versi anyar ing internet.

Fitur utama:

  • Sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti
  • A pesawat pribadi ngajukake Manajemen
  • Nganyari piranti lunak
  • Antarmuka prasaja lan intuisi

Komentar ing BlackBerry Desktop Software

BlackBerry Desktop Software software sing gegandhengan

Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep utawa mulihake data, ndandani kasalahan sistem lan mbusak data pribadhi saka iPhone, iPad utawa iPod.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Instrument manajemen isi saka piranti saka LG Electronics. Nanging ndhukung serep lan nganyari saka pembalap piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nransfer file music, klip video utawa daftar lagu antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer ing loro pituduh.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nransfer musik, file video lan foto saka iPhone menyang komputer, ngatur aplikasi lan data serep.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch, 中文...
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Cara download lan nganyari aplikasi efektif kanggo piranti Apple. Piranti lunak mbisakake kanggo ngundhuh sawetara aplikasi migunani kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, 中文...
Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: