WonderFox Photo Watermark

Versi:
8.3
Basa:
English

Ngundhuh WonderFox Photo Watermark

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
WonderFox Photo Watermark
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

WonderFox Photo Watermark – lunak kanggo nyegah panyalin foto kanthi nambahake watermark. Piranti lunak mbisakake nambahake watermark teks ing wangun jeneng utawa logo perusahaan lan milih font sing tengen, bayangan utawa efek. WonderFox Photo Watermark bisa nambah gambar watermark menyang foto sing bisa dipilih saka conto sing diusulake utawa digandhengake dhewe. Piranti lunak ndhukung watermarking batch, thanks kanggo sampeyan bisa masang watermarks menyang foto ing siji wektu. WonderFox Photo Watermark ndhukung paling format gambar lan bisa nindakake operasi foto standar kayata ngganti jeneng, potong, utawa ngowahi ukuran.

Fitur utama:

  • Nambahake watermarks teks
  • Nambah watermarks gambar
  • Gugus font, simbol lan efek gedhe
  • Watermarking batch
  • Ndhukung format gambar populer

Komentar ing WonderFox Photo Watermark

WonderFox Photo Watermark software sing gegandhengan

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor Graphic karo pesawat saka sudhut functionalities. Piranti lunak ndhukung karya karo proyèk prasaja utawa Komplek lan mbisakake kanggo nyimpen ing macem-macem format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français
Iki minangka piranti lunak karo macem-macem sikat sing ndhukung lapisan lan prasetel kanggo nggawe gambar digital kanthi nggunakake tablet grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo nggawe tayangan swara ing tingkat profesional nggunakake musik, animasi 3D lan macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo dicithak lan digambar lan nduweni fitur intuisi lan akeh alat seni.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka video converter sing ndhukung akeh format lan setelan lanjut kanggo ngonversi DVD.
Ngundhuh
Nyoba
English
The browser karo pesawat saka fitur migunani dibangun kanggo chatting nyaman karo kanca-kanca saka jaringan sosial VKontakte, Facebook lan Odnoklassniki.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: