Dxtory

Dxtory

Versi:
2.0.142
Basa:
English, 日本語

Ngundhuh Dxtory

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ngrekam layar
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Dxtory

Gambaran

Dxtory – lunak kanggo ngrebut layar lan ngrekam video saka game. Dxtory wis nomer akeh kemungkinan lan setelan. Piranti lunak sing klebu kalkulus linuwih, sing ora mengaruhi kacepetan game sak rekaman. Dxtory mbisakake kanggo nyetel kualitas video, milih codecs audio lan video, nemtokake apa swara saka announcer direkam, pilih folder kanggo nyimpen video lan sapiturute lunak uga ngijini sampeyan kanggo nampilake nomer frame per detik lan dijupuk gambar.

Fitur utama:

  • Jupuk Layar
  • Ngrekam video saka game
  • A nomer akeh setelan
  • Nampilake nomer frame per detik

Komentar ing Dxtory

Dxtory software sing gegandhengan

Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngrekam video saka layar komputer lan uga menehi komentar tumindak nalika rekaman amarga webcam utawa mikrofon sing disambungake.
Ngundhuh
Demo
English
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pesawat universal saka piranti lunak piranti kanggo ngatur isi, nransfer file lan piranti Android utawa iOS serep.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawe, nyunting lan nambah subtitle menyang file video. Aplikasi ndhukung akeh format subtitle lan ngidini sampeyan kanggo extract stream audio.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: