RaidCall RaidCall

Ngundhuh Ngundhuh RaidCall

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Raidcall – lunak kanggo komunikasi swara karo wektu tundha paling kanggo pemain ing game online. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nelusuri utawa nggawe kelompok dhewe karo kapentingan tartamtu lan kanthi ngatur. Raidcall mbisakake ijolan pesen teks utawa file lan ngandhut fungsi rekaman audio, pilihan, nulis iklan lan Broadcast video saka layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nelusuri lan gabung masyarakat, nyelarasake akun Facebook lan ngajak kanca-kanca.

Fitur utama ing:

  • High-quality komunikasi swara karo wektu tundha paling
  • Telusuri lan nggawe kelompok
  • Pesen lan file Exchange teks
  • Interaksi karo Facebook

Komentar tumrap RaidCall:


RaidCall Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat   Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nelpon wong telpon ing sisih endi wae planet. Nanging ndhukung teknologi khusus kanggo mundhut kualitas paling tithik komunikasi swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, العربية

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet karo kemungkinan minimal bocor data pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Utusan trep kanggo rembugan karo kanca-kanca sak planet. Uga ndhukung ijol-ijolan file, panggilan video lan ngobrol karo kanca-kanca saka Facebook.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español, Deutsch...

Webcams  

Gampang nggunakake piranti lunak mundhak kesempatan saka webcam sak komunikasi ing chats video beda utawa utusan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español, Deutsch...

Telpon  

Manager piranti BlackBerry. Piranti lunak wis sawetara kolom karya gampang karo piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo Processing kualitas saka bahan video ing tingkat profesional. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe pribadi dhasar lan khusus kanggo editing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ilang utawa sengaja dibusak ing Android telpon, tablet lan SD-kertu nang piranti.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: