RaidCall

Versi:
8.2
Basa:
English, Русский

Ngundhuh RaidCall

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: RaidCall

Gambaran

Raidcall – lunak kanggo komunikasi swara karo wektu tundha paling kanggo pemain ing game online. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nelusuri utawa nggawe kelompok dhewe karo kapentingan tartamtu lan kanthi ngatur. Raidcall mbisakake ijolan pesen teks utawa file lan ngandhut fungsi rekaman audio, pilihan, nulis iklan lan Broadcast video saka layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nelusuri lan gabung masyarakat, nyelarasake akun Facebook lan ngajak kanca-kanca.

Fitur utama:

  • High-quality komunikasi swara karo wektu tundha paling
  • Telusuri lan nggawe kelompok
  • Pesen lan file Exchange teks
  • Interaksi karo Facebook

Komentar ing RaidCall

RaidCall software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Utusan iki ndhukung fitur-fitur khusus sing ditindakake kanggo nambah kerjasama bebarengan efektif antarane anggota tim.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki nduweni basis pembalap sing gedhe lan sistem cerdas kanggo ngundhuh driver sing dibutuhake sing diuji kanthi bener kanggo instalasi aman ing sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: