Sistem operasi: Windows
Babagan: Pendidikan
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GeoGebra
Wikipedia: GeoGebra

Gambaran

GeoGebra – perangkat lunak karo pesawat universal fitur kanggo lengkap geometris desain. Fitur utama piranti lunak sing karya karo kothak koordinat, operasi statistik utawa aritmetika, tabel dll GeoGebra mbisakake kanggo ngitung werna saka persamaan utawa titik ekstrem lan bisa karo turunan lan integral saka fungsi. Perangkat lunak ngandhut akèh alat-alat kanggo configurate laku trep saka operasi matématika. Uga ing GeoGebra ana kamungkinan kanggo digarap 2D lan grafis 3D.

Fitur utama:

  • Nggarap operasi statistik lan aritmetika
  • Nggawe gambar
  • A nomer akeh instruments
  • Nggarap 2D 3D lan grafik

Gambar:

GeoGebra
GeoGebra
GeoGebra
GeoGebra
GeoGebra
GeoGebra
GeoGebra
GeoGebra

GeoGebra

Versi:
6.0.574
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh GeoGebra

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing GeoGebra

GeoGebra software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: