GeoGebra GeoGebra

Ngundhuh Ngundhuh GeoGebra

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

GeoGebra – perangkat lunak karo pesawat universal fitur kanggo lengkap geometris desain. Fitur utama piranti lunak sing karya karo kothak koordinat, operasi statistik utawa aritmetika, tabel dll GeoGebra mbisakake kanggo ngitung werna saka persamaan utawa titik ekstrem lan bisa karo turunan lan integral saka fungsi. Perangkat lunak ngandhut akèh alat-alat kanggo configurate laku trep saka operasi matématika. Uga ing GeoGebra ana kamungkinan kanggo digarap 2D lan grafis 3D.

Fitur utama ing:

  • Nggarap operasi statistik lan aritmetika
  • Nggawe gambar
  • A nomer akeh instruments
  • Nggarap 2D 3D lan grafik

Komentar tumrap GeoGebra:


GeoGebra Lunak related:


Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Cara trep kanggo berkembang memori lan sinau basa manca. Software nganalisa mastering informasi saka pangguna lan nemtokake algoritma learning paling sarujuk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pendidikan  

Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan   Game  

Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Web browser  

browser ngarahke ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Piranti lunak kompatibel karo paling setelan lan ekstensi saka Firefox.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus dipercaya karo teknologi modern kanggo mesthekake Proteksi lengkap sistem. Uga lunak ndhukung sawetara pribadi tambahan kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

File  

piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Internet  

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: