GeoGebra

Versi:
5.0.465
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh GeoGebra

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pendidikan
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GeoGebra
Wikipedia: GeoGebra

Gambaran

GeoGebra – perangkat lunak karo pesawat universal fitur kanggo lengkap geometris desain. Fitur utama piranti lunak sing karya karo kothak koordinat, operasi statistik utawa aritmetika, tabel dll GeoGebra mbisakake kanggo ngitung werna saka persamaan utawa titik ekstrem lan bisa karo turunan lan integral saka fungsi. Perangkat lunak ngandhut akèh alat-alat kanggo configurate laku trep saka operasi matématika. Uga ing GeoGebra ana kamungkinan kanggo digarap 2D lan grafis 3D.

Fitur utama:

  • Nggarap operasi statistik lan aritmetika
  • Nggawe gambar
  • A nomer akeh instruments
  • Nggarap 2D 3D lan grafik

Komentar ing GeoGebra

GeoGebra software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.
Ngundhuh
Nyoba
English
Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.
Ngundhuh
Gratis
English
A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti kanggo muter file audio lan ngatur kolèksi file media. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file media menyang macem-macem format banjur owahi informasi bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngowahi file populer saka siji format liyane. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur kualitas konversi lan ngundhuh video saka layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: