AVIcodec AVIcodec

Ngundhuh Ngundhuh AVIcodec

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

AVIcodec – lunak trep kanggo nuduhake informasi rinci bab codecs beda lan saringan needed kanggo muter file video. AVIcodec ndhukung format kayata AVI, asf, WMV, Clothing, Ogg, MPEG, DirectShow sapiturute lunak mindai sistem, informs babagan codecs diinstal lan nawakake kanggo ngundhuh gedhe-gedhe ilang saka situs pamilike. AVIcodec duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Nuduhake informasi rinci babagan codecs lan saringan
  • Mindhai sistem
  • Kemampuan kanggo download codecs ilang
  • Antarmuka prasaja lan intuisi

Komentar tumrap AVIcodec:


AVIcodec Lunak related:


Codecs  

A pesawat saka codecs kanggo muter maneh ing format modern saka file audio lan video. lunak nyedhiyakake kompatibilitas ing antarane codecs lan mbisakake kanggo ngatur konfigurasi sing.

Ngundhuh
Gratis
English

Codecs  

A pesawat saka codecs lan decoders kanggo puter maneh mayoritas format audio lan file video ing sembarang pemain media.

Ngundhuh
Gratis
English

Codecs  

Alat kanggo maca sandi, compress utawa proses file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo milih pesawat sing dipengini saka codecs lan bisa karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Codecs  

A pesawat saka codecs audio lan video mbantu puter maneh paling saka format file media lan interaksi karo sembarang pemain.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

E-mail  

Piranti lunak kanggo Manajemen email. Kemungkinan Wide kasedhiya kanggo pangguna kanggo desain huruf lan ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Jupuk Layar  

Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Enkripsi  

Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: