Effector saver

Versi:
3.3.6
Basa:
English, Українська, Русский

Ngundhuh Effector saver

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis, nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Effector saver – lunak kanggo serep data perusahaan utawa pribadi. Adil utama saka piranti kanggo nggawe salinan serep saka versi data saka 1C: software Enterprise. Effector saver ngandhut pesawat pribadi kanggo ngatur operasi software lan test lan ndandani database. Software mbisakake kanggo serep file tartamtu, folder, Microsoft SQL utawa dhasar PostgreSQL lan nyimpen ing jaringan, disk lokal lan njaba utawa server FTP. Effector saver bisa kanthi otomatis nindakake serep data sesuai karo jadwal kasebut nggunakake dibangun ing tugas Planner.

Fitur utama:

  • Ngeker raga dening 1C: liya Enterprise
  • Ngeker raga saka data acak utawa data SQL
  • Testing lan mbenakake dhasar
  • Macem-macem format komprèsi serep
  • Nyimpen serep ing storages data beda
  • Enkripsi file serep

Komentar ing Effector saver

Effector saver software sing gegandhengan

Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Lan lunak kanggo nggunakake gampang waras data saka macem-macem ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Piranti lunak ndhukung hard drive lan sistem file saka macem-macem.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, 한국어
sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyelehake data saka sumber lokal utawa eksternal kanthi nggunakake cara sing beda lan milih tingkat kompresi cadangan.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Deutsch...
Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Trep tegese kanggo mulihake kaleresan dibusak utawa ilang file. Piranti lunak ndhukung spektrum sudhut komponen sistem beda kanggo Recovery data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mbusak rasah file, tambahan lan lebu ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak informasi saka pendaptaran lan mulihake sistem ing cilik saka kacilakan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: