Auslogics File Recovery Auslogics File Recovery

Ngundhuh Ngundhuh Auslogics File Recovery

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Auslogics Gambar Recovery – lunak kanggo waras file dibusak saka macem-macem. Piranti lunak mbisakake waras file ilang amarga fault saka sistem kacilakan, serangan virus lan sawetara alasan liyane. Auslogics Gambar Recovery ngandhut mekanisme search fleksibel kang ndhukung macem-macem pilihan. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyopot file tanpa kuwarasan. Uga Auslogics Gambar Recovery mbisakake kanggo nggawe disk serep ing file gambar supaya nyegah mundhut saka data penting.

Fitur utama ing:

  • Waras file macem-macem
  • Search engine fleksibel
  • Ndhukung kertu lampu kilat
  • Nggawe disk image

Komentar tumrap Auslogics File Recovery:


Auslogics File Recovery Lunak related:


File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Enkripsi   Cd  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat trep kanggo bisa karo disk images. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar utawa diobong kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat dipriksa cakram lan gambar disk kanggo Xbox 360. lunak ndhukung mode otomatis saka kesalahan-koreksi saka gambar disk sawise lulus saka pangayoman.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak kanggo bisa karo cd jinis beda. Ana kolom kanggo ngrekam, ngowahi lan ngresiki data lan uga kanggo nggawe gambar disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Nonton E-book  

Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: