eViacam

eViacam

Versi:
2.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh eViacam

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Webcam
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: eViacam

Gambaran

eViacam – piranti lunak sing mbantu wong cacat ngatur kursor mouse liwat webcam. Piranti lunak ngenali kepala pangguna liwat webcam sing disambungake lan nglacak gerakan kepala sing minangka tuas kanggo mindhah pointer mouse. eViacam ngidini sampeyan nyiyapake zona pelacakan gerak utawa ngaktifake fitur pelacakan pasuryan otomatis. Ing konfigurasi setelan manual, piranti lunak nawakake kanggo nindakake gerakan kepala alon lan akurat ing arah sing beda-beda, lan nyimpen asil yen kursor mouse gumantung miturut kabutuhan pangguna. eViacam uga bisa ngiringan klik mouse sing bisa dikontrol kanthi nyekel kursor liwat lambang piranti lunak utawa file kanggo wektu tartamtu.

Fitur utama:

  • Ngatur kursor mouse kanthi nggunakake gerakan sirah
  • Nyetel akselerasi, lancar lan ambang gerakan
  • Konfigurasi area deteksi gerakan
  • Tombol mouse utawa klik kaping pindho
  • Setelan wektu perlu kanggo klik

Komentar ing eViacam

eViacam software sing gegandhengan

Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang nggunakake piranti lunak mundhak kesempatan saka webcam sak komunikasi ing chats video beda utawa utusan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
The browser sing wis support majeng tab. Piranti lunak bisa ngundhuh isi audio lan video saka beda tanpa aplikasi bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English, Tiếng Việt
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngawasi aktivitas folder ing wektu nyata lan nampa kabar yen ana owah-owahan ing folder kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語...
Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo ngawasi lan nglaporake ing ngarsane trojan ing tombol, nilai registri, file wiwitan lan lokasi pendaptaran utawa file sistem liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nggawe installer file karo dhukungan saka macem-macem paramèter. Uga nemtokake kabeh entri ing file saka sistem registry lan initialization.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak multifungsi karo support kanggo protokol populer kanggo ijolan pesen teks karo kanca-kanca lan pangguna liyane kabeh ndonya.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: