Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GOM Media Player
Wikipedia: GOM Media Player

Gambaran

GOM Media Player – pemain misuwur karo dhukungan saka format audio lan video utama. Piranti lunak iku bisa kanggo muter file ala, dijupuk audio lan video, aplikasi efek, ndeleng video bundher, etc. GOM Media Player ndhukung format subtitle lan dhaptar lagu ing macem-macem. Piranti lunak ngandhut layanan kanggo nggolèki codecs ilang kang ketemu lan ngundhuh codecs perlu ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel kacepetan puter maneh lan normalake swara. GOM Media Player uga ngijini nggunakake akèh saka tampilan kanggo ngganti antarmuka saka pamuter.

Fitur utama:

  • Ndhukung format ing media utama
  • Nelukaké audio lan video
  • Search saka codecs ilang ing internet
  • Playbacks video bundher
  • lanjut saka setelan
GOM Media Player

GOM Media Player

Versi:
2.3.51.5315
Basa:
English, Français, Español (de España), Deutsch...

Ngundhuh GOM Media Player

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing GOM Media Player

GOM Media Player software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: