PaintTool SAI

PaintTool SAI

Versi:
1.2.5
Basa:

Ngundhuh PaintTool SAI

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: PaintTool SAI
Wikipedia: PaintTool SAI

Gambaran

PaintTool SAI – software kanggo lukisan digital lan teken sing dikarepake ing antarane seniman saka tingkat master lan arah kerja sing beda. PaintTool SAI ngidini kanggo ngleksanakake gagasan sing paling ambisius saka pangguna amarga alat lan fasilitas gambar sing gedhe kanggo ngatur miturut kebutuhan sampeyan dhewe. PaintTool SAI nawakake macem-macem macem-macem sikat, alat kanggo aplikasi utawa nggawe efek lan palette lengkap sing mbisakake kanggo nyampur warna beda kanthi realistis. Piranti lunak ngijini sampeyan nganggo lapisan ing mode sing beda-beda, saben ngemot alat khusus kanggo nyunting lan tarik. PaintTool SAI uga nggarap jinis-jinis modern tablet grafis lan ngranggeh kekuwatan pencet lan kemiringan.

Fitur utama:

  • Piranti lukisan sing beda-beda
  • Bisa nganggo lapisan
  • Pengaturan fleksibel alat gambar
  • Kompatibel karo akeh jinis format grafis
  • Dhukungan kanggo tablet grafis kanthi kontrol kekuwatan mencet

Komentar ing PaintTool SAI

PaintTool SAI software sing gegandhengan

A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngoptimalake gambar digital kanggo tujuan nggoleki ing internet lan ndhukung modul kanggo perbandingan instan asli karo gambar sing diowahi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki nduweni perangkat standar kanggo nggarap gambar format JPEG tanpa risiko ngilangi kualitas asli.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawe foto kalender saka macem-macem jinis, sing ndhukung macem-macem pilihan desain lan printing ing kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngowahi, ngrancang lan ningkatake maneka warna grafis kanthi nggunakake pemotong vinyl utawa plotter potong.
Ngundhuh
Demo
English
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: