Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: FireAlpaca

Gambaran

FireAlpaca – editor grafis kanthi gampang kanggo nggunakake unsur kontrol kanggo dicet lan digambar. Piranti lunak iku sampurna kanggo pamula lan seniman sing wis pengalaman lan menehi alat seni sing beda sajroning kombinasi karo fitur-fitur canggih. FireAlpaca ngandhut sakumpulan brushes lan piranti standar kayata eraser, pensil, tongkat sihir, pena, gradien, isi, lan liya-liyane. Piranti lunak bisa dianggo nganggo lapisan sing bisa diduplikasi, lan karo macem-macem alat perspektif obyek 3D. FireAlpaca nduweni fitur khusus lan cithakan sing dibangun kanggo nggawe komik. Uga, FireAlpaca ndhukung integrasi tab individu sing ngidini sampeyan bisa nggarap macem-macem gambar lan proyèk bebarengan.

Fitur utama:

  • Piranti seni kanthi fitur-fitur canggih
  • Bisa nganggo lapisan
  • A set sikat kanthi efek sing beda-beda
  • Perspektif 3D
  • Cithakan komik
FireAlpaca

FireAlpaca

Versi:
2.2.10
Arsitektur:
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh FireAlpaca

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing FireAlpaca

FireAlpaca software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: