Proteus Proteus

Ngundhuh Ngundhuh Proteus

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Tur
Review rating:

Gambaran:

Proteus – alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik, kang adhedhasar ing macem-macem mikrokontroller benten kulawargané. Piranti lunak ngidini kanggo introduce Circuit ing editor Graphic, model operasi lan berkembang papan sirkuit dicithak, kalebu gambaran telu dimensi. Proteus menehi dhukungan saka Spice-model, kang asring diwenehi dening manufaktur komponen elektronik. Piranti lunak uga cocog karo nomer ageng model piranti digital lan analog. Proteus ngidini kanggo nindakake testing kanggo bisa kesalahane ing mburi karya liwat Papan.

Fitur utama ing:

  • Nggawe denah ing editor grafis
  • Ndhukung Spice-model
  • Kompatibel karo nomer ageng piranti
  • Testing kanggo bisa kasalahan

Komentar tumrap Proteus:


Proteus Lunak related:


Pembangunan  

Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.

Ngundhuh
Ora mbayar, gratis
English

Pembangunan  

Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pembangunan  

Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Pembangunan  

Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Testing  

Iki minangka sarana kanggo ngawasi suhu prosesor lan ngeset tugas otomatis kanggo nyegah panas banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Lan lunak kanggo nggunakake gampang waras data saka macem-macem ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Piranti lunak ndhukung hard drive lan sistem file saka macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Tèks editors  

Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: