Proteus Proteus

Ngundhuh Ngundhuh Proteus

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Tur
Review rating:

Gambaran:

Proteus – alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik, kang adhedhasar ing macem-macem mikrokontroller benten kulawargané. Piranti lunak ngidini kanggo introduce Circuit ing editor Graphic, model operasi lan berkembang papan sirkuit dicithak, kalebu gambaran telu dimensi. Proteus menehi dhukungan saka Spice-model, kang asring diwenehi dening manufaktur komponen elektronik. Piranti lunak uga cocog karo nomer ageng model piranti digital lan analog. Proteus ngidini kanggo nindakake testing kanggo bisa kesalahane ing mburi karya liwat Papan.

Fitur utama ing:

  • Nggawe denah ing editor grafis
  • Ndhukung Spice-model
  • Kompatibel karo nomer ageng piranti
  • Testing kanggo bisa kasalahan

Komentar tumrap Proteus:


Proteus Lunak related:


Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pembangunan  

Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.

Ngundhuh
Ora mbayar, gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Pembangunan  

Alat olahraga typing cepet ing keyboard. Piranti lunak ngandhut beda mode sing dibagi dening Kursus kanggo ngelingi tata letak tombol.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Pembangunan  

Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nganyarke outdated utawa rusak versi driver saka sistem lan macem-macem aplikasi. Uga lunak ngijini serep pembalap individu.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Internet  

Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: