Proteus

Versi:
8.8
Basa:
English

Ngundhuh Proteus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Proteus
Wikipedia: Proteus

Gambaran

Proteus – alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik, kang adhedhasar ing macem-macem mikrokontroller benten kulawargané. Piranti lunak ngidini kanggo introduce Circuit ing editor Graphic, model operasi lan berkembang papan sirkuit dicithak, kalebu gambaran telu dimensi. Proteus menehi dhukungan saka Spice-model, kang asring diwenehi dening manufaktur komponen elektronik. Piranti lunak uga cocog karo nomer ageng model piranti digital lan analog. Proteus ngidini kanggo nindakake testing kanggo bisa kesalahane ing mburi karya liwat Papan.

Fitur utama:

  • Nggawe denah ing editor grafis
  • Ndhukung Spice-model
  • Kompatibel karo nomer ageng piranti
  • Testing kanggo bisa kasalahan

Komentar ing Proteus

Proteus software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nguji kacepetan rekaman lan maca data saka hard disk ing mode lan kondisi sing beda-beda sing disetel dening pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi video, download 4K utawa HD video, nggawe gelaran karo musik latar mburi lan ngowahi file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka basa pamrograman multilevel kanthi dhukungan kanggo perpustakaan standar gedhe lan modularitas lengkap kanggo ngembangake piranti lunak kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nglindhungi komputer marang macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeteksi macem-macem jinis virus lan nemokake file kasebut ing quarantine.
Ngundhuh
Gratis
English
Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka sarana gampang kanggo nggunakake kanggo komprèsi batch saka file PDF liwat Windows Explorer utawa kanthi nyeret lan nempel file menyang piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah siji saka database donya anjog saka SQL. Lunak njamin kacepetan dhuwur, penak lan ease saka nggunakake.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: