Proteus

Proteus

Versi:
8.8.27031
Basa:
English

Ngundhuh Proteus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Proteus
Wikipedia: Proteus

Gambaran

Proteus – alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik, kang adhedhasar ing macem-macem mikrokontroller benten kulawargané. Piranti lunak ngidini kanggo introduce Circuit ing editor Graphic, model operasi lan berkembang papan sirkuit dicithak, kalebu gambaran telu dimensi. Proteus menehi dhukungan saka Spice-model, kang asring diwenehi dening manufaktur komponen elektronik. Piranti lunak uga cocog karo nomer ageng model piranti digital lan analog. Proteus ngidini kanggo nindakake testing kanggo bisa kesalahane ing mburi karya liwat Papan.

Fitur utama:

  • Nggawe denah ing editor grafis
  • Ndhukung Spice-model
  • Kompatibel karo nomer ageng piranti
  • Testing kanggo bisa kasalahan

Komentar ing Proteus

Proteus software sing gegandhengan

Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak multifungsi sing bisa nglacak hardware akeh sing disambungake menyang jaringan lan menehi informasi pangguna babagan kahanan kritis kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka uninstaller piranti lunak sing bisa mbusak sistem lan aplikasi sing didhelikake karo entri pendaptaran, kanthi paksa mbusak item sing mbebayani lan ngatur autorun.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ngirim data lan ngatur file saka macem-macem format saka piranti remot kanthi nggunakake nirkabel lan maya teknologi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: