Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Free Firewall

Gambaran

Free Firewall – lunak kanggo nglindhungi sistem lan informasi pribadhi pangguna marang ancaman internet. Piranti lunak nganalisa aliran lalu lintas kabeh lan mblokir sembarang aplikasi sing mencurigakan sing nyoba entuk akses menyang internet. Free Firewall nampilake kabeh program lan layanan sing diinstal ing komputer kanthi werna tartamtu lan dibagi dadi kelompok sing cocok. Piranti lunak mbisakake ngatur aturan dhewe, yaiku kanggo nglarang utawa nyedhiyakake akses internet kanggo aplikasi saben aplikasi, layanan utawa sistem. Free Firewall ndhukung mode ing ngendi piranti lunak entuk utawa ora entuk akses menyang internet yen pangguna ora ngeset aturane dhewe, lan modus sing ngeculake akses internet kabeh perangkat lunak lan layanan apa wae konfigurasi sadurungé. Free Firewall uga bisa mblokir usaha kanggo ngawasi aktivitas user ing internet, nglarang ngirim data telemetri lan nyegah akses remote ora sah menyang komputer.

Fitur utama:

  • Pemblokiran kegiatan piranti lunak sing curiga
  • Matesi akses piranti lunak lan layanan menyang internet
  • Sistem tab lan penyaringan dhaptar piranti bisa dianggo
  • Matesi akses menyang sistem panganggo saka internet
  • Mblokir transmisi latar mburi data telemetri
Free Firewall

Free Firewall

Versi:
2.5.6
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Free Firewall

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Free Firewall

Free Firewall software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: