Free Firewall

Free Firewall

Versi:
2.4
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Free Firewall

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Free Firewall

Gambaran

Free Firewall – lunak kanggo nglindhungi sistem lan informasi pribadhi pangguna marang ancaman internet. Piranti lunak nganalisa aliran lalu lintas kabeh lan mblokir sembarang aplikasi sing mencurigakan sing nyoba entuk akses menyang internet. Free Firewall nampilake kabeh program lan layanan sing diinstal ing komputer kanthi werna tartamtu lan dibagi dadi kelompok sing cocok. Piranti lunak mbisakake ngatur aturan dhewe, yaiku kanggo nglarang utawa nyedhiyakake akses internet kanggo aplikasi saben aplikasi, layanan utawa sistem. Free Firewall ndhukung mode ing ngendi piranti lunak entuk utawa ora entuk akses menyang internet yen pangguna ora ngeset aturane dhewe, lan modus sing ngeculake akses internet kabeh perangkat lunak lan layanan apa wae konfigurasi sadurungé. Free Firewall uga bisa mblokir usaha kanggo ngawasi aktivitas user ing internet, nglarang ngirim data telemetri lan nyegah akses remote ora sah menyang komputer.

Fitur utama:

  • Pemblokiran kegiatan piranti lunak sing curiga
  • Matesi akses piranti lunak lan layanan menyang internet
  • Sistem tab lan penyaringan dhaptar piranti bisa dianggo
  • Matesi akses menyang sistem panganggo saka internet
  • Mblokir transmisi latar mburi data telemetri

Komentar ing Free Firewall

Free Firewall software sing gegandhengan

Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka pangayoman sing komprehensif marang malware lan spyware, sing nyedhiyani Surf sing aman ing internet lan alat pribadi sing gegandhengan karo privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka produk antivirus modern kanggo nglindhungi komputer saka ancaman sing paling mbebayani, nglawan serangan web, nglawan penipuan lan nyimpen data privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka solusi antivirus modern kanggo ningkatake pangayoman data pribadhi marang serangan web, penipuan, spam, rootkit, ransomware, lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi tingkat proteksi dhuwur sing nyegah virus kanggo ngetik komputer lan ngecek keamanan kabeh jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus iki nduweni proteksi virus modern, teknologi deteksi malware perilaku lan firewall kanggo keamanan internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Iki minangka piranti lunak keamanan multi tingkat kanggo nglindhungi komputer utawa server marang ancaman jaringan lan aplikasi ora aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka solusi antivirus saka perusahaan Symantec, salah sawijining pemimpin donya ing produksi perangkat lunak kanggo nglindhungi komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pesawat free keperluan jaringan sing digabungake menyang lunak single. Kesempatan sudhut saka kontrol jaringan sing kasedhiya kanggo pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo ngowahi lan proses file video saka macem-macem format kalebu HD. Software ndhukung akeh efek lan saringan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: