Free Firewall

Free Firewall

Versi:
2.2.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Free Firewall

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Free Firewall

Gambaran

Free Firewall – lunak kanggo nglindhungi sistem lan informasi pribadhi pangguna marang ancaman internet. Piranti lunak nganalisa aliran lalu lintas kabeh lan mblokir sembarang aplikasi sing mencurigakan sing nyoba entuk akses menyang internet. Free Firewall nampilake kabeh program lan layanan sing diinstal ing komputer kanthi werna tartamtu lan dibagi dadi kelompok sing cocok. Piranti lunak mbisakake ngatur aturan dhewe, yaiku kanggo nglarang utawa nyedhiyakake akses internet kanggo aplikasi saben aplikasi, layanan utawa sistem. Free Firewall ndhukung mode ing ngendi piranti lunak entuk utawa ora entuk akses menyang internet yen pangguna ora ngeset aturane dhewe, lan modus sing ngeculake akses internet kabeh perangkat lunak lan layanan apa wae konfigurasi sadurungé. Free Firewall uga bisa mblokir usaha kanggo ngawasi aktivitas user ing internet, nglarang ngirim data telemetri lan nyegah akses remote ora sah menyang komputer.

Fitur utama:

  • Pemblokiran kegiatan piranti lunak sing curiga
  • Matesi akses piranti lunak lan layanan menyang internet
  • Sistem tab lan penyaringan dhaptar piranti bisa dianggo
  • Matesi akses menyang sistem panganggo saka internet
  • Mblokir transmisi latar mburi data telemetri

Komentar ing Free Firewall

Free Firewall software sing gegandhengan

Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus populer kanggo perlindungan PC dasar marang virus saka macem-macem jinis lan perlindungan aktivitas ing internet marang ancaman paling anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka antivirus kanthi kacepetan cepet lan deteksi virus sing bener, sing ndadekake data lan privasi pengguna aman.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus modern iki digunakake kanggo nglindhungi komputer marang piranti lunak angkoro, ndeteksi situs web sing mbebayani, mblokir virus lan nyegah nyolong data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat trep kanggo nglindhungi komputer marang virus lan ancaman cyber. Software ndeteksi lan èfèktif pamblokiran beda spyware lan Adware modul.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Antivirus nduweni tingkat ancaman deteksi sing aman lan langkah-langkah keamanan tambahan kanggo surfing web utawa belanja online.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Antivirus lengkap iki njamin panylametan sistem marang macem-macem jinis virus, pamblokiran situs web phishing, nglindhungi jaringan WiFi lan ndhelik data pribadhi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus kanthi tingkat proteksi dhuwur sing nyegah virus kanggo ngetik komputer lan ngecek keamanan kabeh jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: