WindowsKeamananPerlindhungan lengkapBitdefender Total Security
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Bitdefender Total Security – produk antivirus modern kanggo ngreksa marang jinis ancaman lokal lan jaringan. Ing firewall rong arah dibangun ing sambungan sing dilakoni dening piranti lunak diinstal lan menehi kontrol majeng sambungan jaringan. Bitdefender Total Security migunakake teknologi keamanan inovatif kanggo nglindhungi PC kanthi nyata ing sembarang ancaman, serangan jaringan, spam, lan ransomware. Piranti lunak ndhukung pamindhahan sistem sing luwih maju kanggo ancaman sing mantep lan langsung ngilangi utawa ngalangi ancaman kasebut, sanajan ora aktif. Bitdefender Total Security nyedhiyakake data pangayoman lan privasi sing dipercaya, amarga manajer sandi sing dienggo, enkripsi file, internet banking aman, modul kontrol ibu, proteksi webcam, VPN, etc. Bitdefender Total Security duwe antarmuka sing gampang digunakake lan alat pangoptimal sing dibangun kanggo ngapikake kinerja PC.

Fitur utama:

  • Antispyware, antimalware, antiphishing
  • Kaloro firewall
  • Nyegah serangan jaringan
  • Aman internet banking
  • Antispam
  • Enkripsi berkas lan VPN
Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security

Versi:
24.0.16.91
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Bitdefender Total Security

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: