OpenOffice

Versi:
4.1.5
Basa:

Ngundhuh OpenOffice

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Kantor
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: OpenOffice
Wikipedia: OpenOffice

Gambaran

OpenOffice – siji saka paket software anjog kanggo bisa karo macem-macem jinis dokumen. Software mbisakake kanggo ngowahi teks, nggawe spreadsheets lan presentations, bisa karo grafis lan gambar vektor, proses data, etc. OpenOffice kompatibel karo paling saka format utama, kalebu format ODF dhewe lan format Microsoft Office. Uga lunak nduweni fungsi sugih lan sawetara setelan fleksibel. OpenOffice wis antarmuka gampang kanggo nggunakake lan intuisi.

Fitur utama:

  • A pesawat saka teks kuat lan editors Graphic
  • Ekspor dokumen ing format PDF
  • Kompatibilitas karo format paket kantor
  • sawetara saka sudhut setelan fleksibel

Komentar ing OpenOffice

OpenOffice software sing gegandhengan

Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka server FTP kanthi set fitur beda lan tingkat perlindungan sing cocok amarga enkripsi SSL. Piranti lunak ndhukung akses remot menyang server.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak universal kanggo nglindhungi komputer lan nambah kinerja kanthi ngatasi masalah ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse kanthi bunder werna, area sing ngubengi pointer ing latar mburi padhang lan nggambar karo kursor ing layar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch
Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.
Ngundhuh
Nyoba, gratis
English
software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nangkep video saka layar lan nggawe gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh setelan kanggo ngrebut layar kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: