OpenOffice

Versi:
4.1.5
Basa:

Ngundhuh OpenOffice

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: OpenOffice
Wikipedia: OpenOffice

Gambaran

OpenOffice – siji saka paket software anjog kanggo bisa karo macem-macem jinis dokumen. Software mbisakake kanggo ngowahi teks, nggawe spreadsheets lan presentations, bisa karo grafis lan gambar vektor, proses data, etc. OpenOffice kompatibel karo paling saka format utama, kalebu format ODF dhewe lan format Microsoft Office. Uga lunak nduweni fungsi sugih lan sawetara setelan fleksibel. OpenOffice wis antarmuka gampang kanggo nggunakake lan intuisi.

Fitur utama:

  • A pesawat saka teks kuat lan editors Graphic
  • Ekspor dokumen ing format PDF
  • Kompatibilitas karo format paket kantor
  • sawetara saka sudhut setelan fleksibel

Komentar ing OpenOffice

OpenOffice software sing gegandhengan

software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak sing mbantu sampeyan ngetik teks kanthi cepet lan frasa tartamtu tanpa kesalahan ing macem-macem aplikasi thanks kanggo dhaptar kombinasi kombinasi sing wis kedadean.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti sistem iki dirancang kanggo nampilake informasi babagan hardware lan piranti lunak sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: