OpenOffice OpenOffice

Ngundhuh Ngundhuh OpenOffice

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

OpenOffice – siji saka paket software anjog kanggo bisa karo macem-macem jinis dokumen. Software mbisakake kanggo ngowahi teks, nggawe spreadsheets lan presentations, bisa karo grafis lan gambar vektor, proses data, etc. OpenOffice kompatibel karo paling saka format utama, kalebu format ODF dhewe lan format Microsoft Office. Uga lunak nduweni fungsi sugih lan sawetara setelan fleksibel. OpenOffice wis antarmuka gampang kanggo nggunakake lan intuisi.

Fitur utama ing:

  • A pesawat saka teks kuat lan editors Graphic
  • Ekspor dokumen ing format PDF
  • Kompatibilitas karo format paket kantor
  • sawetara saka sudhut setelan fleksibel

Komentar tumrap OpenOffice:


OpenOffice Lunak related:


Kantor  

Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor  

Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor   Tèks editors  

Alat kanggo golek informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Kantor  

software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Komunikasi swara   Webcams  

piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams   Jupuk Layar  

lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Game  

Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Lan lunak kanggo nggunakake gampang waras data saka macem-macem ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Piranti lunak ndhukung hard drive lan sistem file saka macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat  

Utusan trep kanggo rembugan karo kanca-kanca sak planet. Uga ndhukung ijol-ijolan file, panggilan video lan ngobrol karo kanca-kanca saka Facebook.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español, Deutsch...

Cd  

software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: