Free PDF Compress

Free PDF Compress

Versi:
3.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Free PDF Compress

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Free PDF Compress
Sistem operasi: Windows
Babagan: PDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Free PDF Compress

Gambaran

Free PDF Compress – sarana sing gampang digunakake kanggo ngompres file PDF. Piranti lunak ngijini sampeyan nambahake set dokumen PDF utawa kabeh folder kanthi file format iki lan miwiti proses kompresi batch. Gratis PDF Compress bisa ngompres file liwat Windows Explorer utawa kanthi nyeret lan ngeculake program kasebut. Perangkat lunak nawakake kanggo milih lokasi file output lan nyetel komprèsi gambar menyang nilai sing dibutuhake. Gratis PDF Compress nampilake dhaptar file PDF sing ditambahake ing piranti lunak bebarengan karo jeneng, ukuran, lokasi lan tanggal. Free PDF Compress uga ngijini sampeyan kanggo mbagi file karo kanca kanthi email utawa ing Facebook, Twitter lan LinkedIn.

Fitur utama:

  • Komprèsi kelompok file PDF
  • Integrasi Windows Explorer
  • Ngimpor file

Komentar ing Free PDF Compress

Free PDF Compress software sing gegandhengan

Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Iki minangka PDF viewer sing misuwur. Aplikasi bisa mbukak dokumen PDF saka macem-macem sumber lan nambah komentar kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe kualitas file PDF dening nggunakake printer virtual sing interaksi karo aplikasi kantor.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo mbukak kunci file PDF lan disimpen tanpa watesan asli. Piranti lunak ndhukung proses batch file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo Ngonversi file ing format PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi sing nemen nggedhekake kemungkinan karya karo file PDF.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka salah sawijining panampil PDF paling cilik sing ndhukung fungsi lan piranti standar kanggo navigasi kanthi gampang liwat kaca PDF.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo ngemas gambar asli lan ngowahi ukuran foto menyang nilai optimal tanpa mundhut kualitas. Uga nlusuri duplikat.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing Dj-studio kanggo nggawe anggota musik lan campur karo sawetara saka sudhut pribadi. Lunak njamin kualitas Reproduksi swara format audio beda.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, 中文, 日本語...
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: