WindowsKantorPDFFree PDF Compress
Sistem operasi: Windows
Babagan: PDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Free PDF Compress

Gambaran

Free PDF Compress – sarana sing gampang digunakake kanggo ngompres file PDF. Piranti lunak ngijini sampeyan nambahake set dokumen PDF utawa kabeh folder kanthi file format iki lan miwiti proses kompresi batch. Gratis PDF Compress bisa ngompres file liwat Windows Explorer utawa kanthi nyeret lan ngeculake program kasebut. Perangkat lunak nawakake kanggo milih lokasi file output lan nyetel komprèsi gambar menyang nilai sing dibutuhake. Gratis PDF Compress nampilake dhaptar file PDF sing ditambahake ing piranti lunak bebarengan karo jeneng, ukuran, lokasi lan tanggal. Free PDF Compress uga ngijini sampeyan kanggo mbagi file karo kanca kanthi email utawa ing Facebook, Twitter lan LinkedIn.

Fitur utama:

  • Komprèsi kelompok file PDF
  • Integrasi Windows Explorer
  • Ngimpor file
Free PDF Compress

Free PDF Compress

Versi:
4.2
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Free PDF Compress

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Free PDF Compress

Free PDF Compress software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: