Simple Disable Key

Simple Disable Key

Versi:
9.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Simple Disable Key

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Simple Disable Key
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ekstensi
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Simple Disable Key

Gambaran

Disable Simple Key – lunak kanggo ngaktifake utawa ngaktifake tombol sing ditemtokake ing keyboard. Piranti lunak bisa mateni sembarang tombol utawa kombinasi, kayata tombol kontrol kayata "Ctrl", "Alt", "Shift", "Windows", dll. Tombol Nonaktifkan Kunci tombol kanggo nemtokake tombol utawa kombinasi karo tombol liyane lan kanggo milih opsi mateni: tansah, nalika sampeyan mbukak aplikasi, miturut jadwal. Piranti lunak nyisipake panggunaan tombol ing file program eksekusi sing kasebut utawa ing wektu sing wis ditemtokake lan dina sing ditemtokake. Kunci Nonaktifkan Prasaja nambah kabeh kunci sing dipatèni ing daftar kasebut, supaya sampeyan bisa ngganti mode mateni lan ndeleng kabeh kunci sing dikunci lan kombinasi. Disable Simple Key uga ngijini sampeyan kanggo ngonfigurasi mateni otomatis tombol sing dipilih sawise Windows wiwit, utawa mateni utawa ngaktifake tombol kanthi manual saka baki sistem.

Fitur utama:

  • Nguripake tombol lan kombinasi tombol
  • Nutupi panggunaan tombol ing aplikasi
  • Nguripake tombol ing jadwal
  • Otomatis mateni tombol sawise Windows launching

Komentar ing Simple Disable Key

Simple Disable Key software sing gegandhengan

Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka sarana cilik sing nyedhiyakake pangayoman marang instalasi lunak sing ora dikepengini kayata toolbar, adware utawa spyware sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Aplikasi populer kanggo browser sing nyedhiyani puter maneh isi media sak Tetep ing internet. Uga lunak digunakake kanggo berkembang isi hiburan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki pangurus direktori karo fungsi sing migunani kanggo ngatur file, lan uga kanggo dhaptar lan print folder utawa isi direktori.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Antivirus iki ndhukung teknologi analisis perilaku lan sistem pencegahan intrusi kanggo ndeteksi lan mblokir macem-macem ancaman kanthi efektif.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: