WindowsSistemEkstensiSimple Disable Key
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ekstensi
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Simple Disable Key

Gambaran

Disable Simple Key – lunak kanggo ngaktifake utawa ngaktifake tombol sing ditemtokake ing keyboard. Piranti lunak bisa mateni sembarang tombol utawa kombinasi, kayata tombol kontrol kayata "Ctrl", "Alt", "Shift", "Windows", dll. Tombol Nonaktifkan Kunci tombol kanggo nemtokake tombol utawa kombinasi karo tombol liyane lan kanggo milih opsi mateni: tansah, nalika sampeyan mbukak aplikasi, miturut jadwal. Piranti lunak nyisipake panggunaan tombol ing file program eksekusi sing kasebut utawa ing wektu sing wis ditemtokake lan dina sing ditemtokake. Kunci Nonaktifkan Prasaja nambah kabeh kunci sing dipatèni ing daftar kasebut, supaya sampeyan bisa ngganti mode mateni lan ndeleng kabeh kunci sing dikunci lan kombinasi. Disable Simple Key uga ngijini sampeyan kanggo ngonfigurasi mateni otomatis tombol sing dipilih sawise Windows wiwit, utawa mateni utawa ngaktifake tombol kanthi manual saka baki sistem.

Fitur utama:

  • Nguripake tombol lan kombinasi tombol
  • Nutupi panggunaan tombol ing aplikasi
  • Nguripake tombol ing jadwal
  • Otomatis mateni tombol sawise Windows launching
Simple Disable Key

Simple Disable Key

Versi:
11.4
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Simple Disable Key

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Simple Disable Key

Simple Disable Key software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: