Microsoft Office Excel Viewer

Microsoft Office Excel Viewer

Versi:
Basa:
English

Ngundhuh Microsoft Office Excel Viewer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Microsoft Office Excel Viewer
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Microsoft Office Excel Viewer – a alat Handy kanggo mbukak file Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan print wae document format Excel tanpa perlu kanggo nginstal versi lengkap Microsoft Office Excel. Pengguna wis diwenehi kesempatan kanggo nyalin isi dokumen utawa bagéan sing kapisah kanggo nyeleh ing aplikasi liyane. Microsoft Office Excel Viewer mbisakake kanggo ndeleng dokumen beda mode, ngganti orientasi first, muter teks, nyetel ukuran lan opsi liyane first. Microsoft Office Excel Viewer wis fungsi winates kang ana pribadi diowahi, disimpen utawa nggawe tabel elektronik anyar. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi beda lan fungsi kang nemen nggampangake offline dokumen Excel.

Fitur utama:

  • Ndeleng lan printing file Excel
  • Search gampang document
  • Nyalin saka isi document
  • Nyetel setelan first
  • Pangguna-loropaken antarmuka

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.

Komentar ing Microsoft Office Excel Viewer

Microsoft Office Excel Viewer software sing gegandhengan

Iki minangka piranti lunak sing mbantu sampeyan ngetik teks kanthi cepet lan frasa tartamtu tanpa kesalahan ing macem-macem aplikasi thanks kanggo dhaptar kombinasi kombinasi sing wis kedadean.
Ngundhuh
Gratis
English
A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngresiki RAM komputer lan ndeleng informasi babagan status RAM ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pangayoman sing komprehensif marang malware lan spyware, sing nyedhiyani Surf sing aman ing internet lan alat pribadi sing gegandhengan karo privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeteksi lan siksa proses digunakake saka malware, sing impedes operasi lengkap antivirus utama.
Ngundhuh
Gratis
English
Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi, nggawe, ngatur, lan nyinkronake subtitle saka video. Piranti lunak ndhukung akeh jinis subtitle ing macem-macem basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: