Microsoft Office Excel Viewer Microsoft Office Excel Viewer

Ngundhuh Ngundhuh Microsoft Office Excel Viewer
Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Microsoft Office Excel Viewer – a alat Handy kanggo mbukak file Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan print wae document format Excel tanpa perlu kanggo nginstal versi lengkap Microsoft Office Excel. Pengguna wis diwenehi kesempatan kanggo nyalin isi dokumen utawa bagéan sing kapisah kanggo nyeleh ing aplikasi liyane. Microsoft Office Excel Viewer mbisakake kanggo ndeleng dokumen beda mode, ngganti orientasi first, muter teks, nyetel ukuran lan opsi liyane first. Microsoft Office Excel Viewer wis fungsi winates kang ana pribadi diowahi, disimpen utawa nggawe tabel elektronik anyar. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi beda lan fungsi kang nemen nggampangake offline dokumen Excel.

Fitur utama ing:

  • Ndeleng lan printing file Excel
  • Search gampang document
  • Nyalin saka isi document
  • Nyetel setelan first
  • Pangguna-loropaken antarmuka

Komentar tumrap Microsoft Office Excel Viewer:


Microsoft Office Excel Viewer Lunak related:


Kantor  

Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor   Tèks editors  

Alat kanggo golek informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Kantor  

Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor  

software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

File  

lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

PDF  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Ekstensi  

lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Alat dirancang kanggo ngatur hotkeys. Software ngijini sampeyan kanggo ngawasi keystrokes ing keyboard, gerakan saka mouse lan karya saka piranti kontrol liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Alat lengkap kanggo pengembangan game kanggo sistem operasi sing beda. Piranti lunak iki nduweni efek grafis lan swara kanggo entuk desain paling apik saka game.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: