WindowsSistemManajemen fileMultiple Search and Replace
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Multiple Search and Replace – piranti lunak kanggo nelusuri lan ngganti teks bebarengan ing pirang-pirang file. Piranti lunak bisa nelusuri lan ngganti data ing format file Microsoft, Open Document, disimpen file kaca web, PDF, RTF, lan uga ing file ZIP, RAR, TAR lan GZIP sing dikompresi. Multiple Search and Replace nawakake pilihan sing beda kanggo panelusuran teks kanthi parameter prasetel ing ngendi sampeyan bisa nemtokake ukuran file, tanggal penciptaan utawa modifikasi pungkasan, nomer kaca, sifat file, etc. Perangkat lunak iki ngidini sampeyan nggunakake ekspresi reguler lan wildcards kanggo maju nelusuri, lan golek baris teks supaya bisa diowahi, nambahake teks sadurunge utawa sawise baris sing ditemokake, mbusak utawa mbusak kabeh baris. Multiple Search and Replace ndhukung pencarian teks ing folder kasebut lan uga ngidini kanggo ngilangi folder tartamtu utawa kabeh ekspresi saka proses panelusuran kanthi opsi lan aturan prasetel.

Fitur utama:

  • Nelusur lan ngganti teks ing pirang-pirang file
  • Telusuri paramèter lan aturan prasetel
  • Tampilan konteks lan baris saben asil panelusur
  • Ngurutake asil panelusuran
  • Ngganti jeneng file
Multiple Search and Replace

Multiple Search and Replace

Versi:
6.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Multiple Search and Replace

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Multiple Search and Replace

Multiple Search and Replace software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: