F-Secure Anti-Virus

F-Secure Anti-Virus

Versi:
17.6
Basa:
English

Ngundhuh F-Secure Anti-Virus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
F-Secure Anti-Virus
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: F-Secure Anti-Virus

Gambaran

F-Secure Anti-Virus – piranti lunak kanggo nglindhungi ancaman jinis modern, anyar lan komplèks. Antivirus nyedhiyakake level keamanan komputer kanthi deteksi malware basis kanthi canggih. F-Secure Anti-Virus ndhukung pamriksa komputer lengkap lan pindai selektif saka bagean-bagean sing rawan saka sistem lan banjur ngilangi utawa pindhah menyang invasi sing dideteksi kanggo karantina. Piranti lunak nyritakake pangolahan sing ora dingerteni lan nganalisa prilaku file lan aplikasi, sing luwih cedhak kanggo ngreksa marang ancaman ora dingerteni lan pemblokiran pas wektune kanthi potensial mbebayani aplikasi. F-Secure Anti-Virus nggunakake firewall Windows dhasar sing ngalangi aplikasi sing diinstal saka ngundhuh file angkoro saka internet lan ndadekake mokal aplikasi sing curiga kanggo ngakses web jagad tanpa ijin pangguna. F-Secure Anti-Virus uga ngawasi set folder kanggo owah-owahan potensial mbebayani digawe dening ransomware lan ngidini mung aplikasi sing aman kanggo ngakses folder sing dilindhungi.

Fitur utama:

  • Perlindhungan malware sing luwih dhuwur
  • Analisis prilaku berkas lan aplikasi
  • Deteksi owahan potensial mbebayani ing sistem
  • Sambungan aman kanggo internet

Komentar ing F-Secure Anti-Virus

F-Secure Anti-Virus software sing gegandhengan

Perangkat lunak antivirus iki nduweni teknologi analisis file heuristik lan prilaku kanggo ndeteksi obyek sing potensial mbebayani lan ancaman sing ora dingerteni.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus duwe kabeh sarana sing perlu kanggo njaga komputer marang ancaman sing muncul lan ndhukung setelan lanjut saka modul keamanan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak antivirus ndhukung teknologi maya kanggo aman surfing ing internet lan perlindungan marang ancaman cyber dhasar saka donya digital.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus sing nduweni penghargaan iki nyedhiyakake kabeh langkah keamanan sing perlu lan nggawe lingkungan dipercaya sing direksa marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus iki ndhukung teknologi keamanan saka pangembang produk antivirus pihak katelu kanggo nyedhiyakake pangayoman maksimum komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Antivirus iki nduweni level perlindungan dasar, teknologi analisis heuristik lan filter email kanggo nglindhungi komputer saka macem-macem jinis ancaman.
Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский
Piranti lunak iki ngrampungake disk virtual lan nggawe file gambar saka format sing beda-beda. Piranti lunak nggawe sawetara disk virtual bebarengan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Klien kanggo rembugan lan ijolan file ing jaringan IRC. Piranti lunak ngecek penggunane lan ngalangi downloading file angkoro menyang jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: