MiKTeX

MiKTeX

Versi:
2.9.7031
Basa:
English, Русский

Ngundhuh MiKTeX

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MiKTeX
Wikipedia: MiKTeX

Gambaran

MiKTeX – editor teks kanggo nulis lan desain sastra isi kang kalebu ing rumus matematika angel. Piranti lunak wis fokus ing nulis artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas. MiKTeX ndhukung macem-macem paket software karo pesawat gedhe fonts beda lan macro. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi format pamrograman menyang PDF lan pratinjau dokumen teks sadurunge printing. Uga MiKTeX ngandhut dibangun ing pamrograman, pdfTeX lan XeTeX kompiler ing.

Fitur utama:

  • Kompilasi file pamrograman
  • A pesawat saka fonts lan macro
  • Konversi pamrograman menyang PDF
  • Nambahake obyek Graphic tèks
  • Ndeleng saka DVI-file

Komentar ing MiKTeX

MiKTeX software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat olahraga typing cepet ing keyboard. Piranti lunak ngandhut beda mode sing dibagi dening Kursus kanggo ngelingi tata letak tombol.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: