MiKTeX MiKTeX

Ngundhuh Ngundhuh MiKTeX

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

MiKTeX – editor teks kanggo nulis lan desain sastra isi kang kalebu ing rumus matematika angel. Piranti lunak wis fokus ing nulis artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas. MiKTeX ndhukung macem-macem paket software karo pesawat gedhe fonts beda lan macro. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi format pamrograman menyang PDF lan pratinjau dokumen teks sadurunge printing. Uga MiKTeX ngandhut dibangun ing pamrograman, pdfTeX lan XeTeX kompiler ing.

Fitur utama ing:

  • Kompilasi file pamrograman
  • A pesawat saka fonts lan macro
  • Konversi pamrograman menyang PDF
  • Nambahake obyek Graphic tèks
  • Ndeleng saka DVI-file

Komentar tumrap MiKTeX:


MiKTeX Lunak related:


Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Tèks editors  

editor ing teks kang digunakake digunakake ing antarane programer. lunak fokus ing editing lan format teks sing ditulis ing C ++ program basa.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Tèks editors  

Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.

Ngundhuh
Gratis
English

Tèks editors  

A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks kuat karo pesawat saka fitur kanggo karya liyane produktif karo file teks. Piranti lunak iku bisa kanggo nemen akselerasi karya karo file teks.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor   Tèks editors  

Alat kanggo golek informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Testing  

Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Downloaders  

Lunak kuat kanggo ngundhuh file kanthi cepet. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri ing direktori gedhe file media lan ndeleng informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Piranti lunak wis dirancang kanggo serep data saka 1C: software Enterprise, file pribadi utawa data SQL.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Русский

Jupuk Layar  

Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: