WindowsKeamananPerlindhungan lengkapF-Secure Internet Security
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

F-Secure Internet Security – antivirus kanggo njaga komputer lan nyedhiyakake lelungan web aman. Piranti lunak nampilake prilaku aplikasi sing diinstal supaya pamblokiran wektu sing ora sah kanggo nyambung menyang internet lan ngetik owah-owahan sing mbebayani menyang sistem. F-Secure Internet Security nyedhiyakake njelajah kanthi aman ing internet kanthi mblokir situs web angkoro lan mbatesi akses menyang sumber daya online kanthi konten sing curiga utawa sing dilarang. F-Secure Internet Security nambahake proteksi jaringan kanthi nyegah download file mbebayani saka internet, ngarahake eksploitasi kerentanan sistem. Antivirus kanthi otomatis ngaktifake pangayoman transaksi finansial nalika ngunjungi situs web perbankan, sing mblokir kabeh sambungan menyang jaringan, kajaba sing digunakake kanggo pembayaran. F-Secure Internet Security ndhukung sistem kontrol parental kanggo nyetel watesan wektu lan nyegah isi sing ora dikarepake ing internet.

Fitur utama:

  • Pemblokiran situs web angkoro lan curiga
  • Teknologi perlindungan proaktif
  • Pemblokiran ngundhuh file angkoro
  • Proteksi transaksi finansial
  • Ngontrol wong tuwo
F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security

Versi:
17.7
Basa:
English

Ngundhuh F-Secure Internet Security

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: