Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: G Data Total Security

Gambaran

G Data Total Security – paket keamanan lengkap kanthi kabeh fungsi sing perlu kanggo nglindhungi ancaman saka macem-macem jinis. Piranti lunak ndhukung macem-macem pilihan sistem scan lan ngidini sampeyan mriksa disk, memori lan autorun aplikasi kanggo infeksi. G Data Total Keamanan migunakake tèknologi analisis perilaku lan heuristik sajroning pamindhahan teken kanggo ndeteksi virus, malware lan ancaman nul-dina. Teknologi firewall lan teknologi perlindungan cerdas kanthi efektif nglawan ancaman jaringan lan serangan phishing, modul online-banking aman ngalangi nglacak kata sandi, lan panyaring spam nglindhungi email marang lampiran mbebayani lan pesen iklan. G Data Total Security nglindhungi marang vulnerabilities keamanan ing piranti lunak sing diinstal lan nyimpen data privasi ing panyimpenan enkripsi marang wong sing ora sah. Uga, G Data Total Security ndhukung piranti tambahan kaya manajer kertu, shredder file, cadangan, parental kontrol, browser cleaner, kontrol akses kanggo USB sing disambungake lan ningkatake kinerja komputer.

Fitur utama:

  • Antivirus, antispyware, antispam
  • Nyegah ancaman online lan serangan web
  • Watesan perangkat lunak perusak
  • Enkripsi data
  • Alat pangoptimal
G Data Total Security

G Data Total Security

Versi:
25.5.6.20
Basa:
English, Français, Deutsch, Italiano...

Ngundhuh G Data Total Security

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing G Data Total Security

G Data Total Security software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: