Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: G Data Antivirus
Wikipedia: G Data Antivirus

Gambaran

G Data – piranti lunak sing ndhukung mekanisme keamanan cerdas lan fitur terorganisasi kanthi apik kanggo keamanan komputer. Perangkat lunak kasebut menehi tingkat proteksi sing apik marang virus, rootkit, ransomware, spyware, lan perangkat lunak malware kanthi apik kanggo teknologi modern sing ndeteksi obyek sing mbebayani dening pratandha lan tandha prilaku. G Data Antivirus nduweni pilihan opo virus, kayata mriksa komputer umum, pindhah menyang area masalah tartamtu, memori lan mriksa autorun, mindai jadwal, pamriksa media sing bisa dicopot. G Data Antivirus mblokir pranala mbebayani ing tingkat jaringan lan ndeteksi situs web curang sing nyoba nyolong informasi pembayaran pribadi. Perangkat lunak ngecek email kanggo lampiran ala lan konten sing curiga. G Data Antivirus uga ngandhut modul pangayoman eksploitasi sing nglindhungi komputer marang vulnerabilities keamanan ing piranti lunak sing diinstal.

Fitur utama:

  • Deteksi ancaman tingkat dhuwur
  • Analisis prilaku
  • Perlindungan saka phishing, keyloggers, ransomware
  • Email antivirus
  • Web surfing aman lan online-banking
G Data Antivirus

G Data Antivirus

Versi:
25.5.6.20
Basa:
English, Français, Deutsch, Italiano...

Ngundhuh G Data Antivirus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing G Data Antivirus

G Data Antivirus software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: