VirtualBox

Versi:
5.2.8
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh VirtualBox

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Emulator
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

VirtualBox – lunak kanggo virtualize ing sistem operasi beda. VirtualBox bisa niru akeh sistem operasi independen saka komputer utama, antarane kang ana macem-macem versi Windows, MacOS, Linux, Solaris, etc. Software mbisakake kanggo nggawe mesin virtual karo jumlah perlu saka RAM lan papan utawa karo jinis panyimpenan cocok ing hard drive. VirtualBox alat banget kanggo nyoba lunak ing lingkungan aman utawa ngunjungi situs sembarang ing mode kothak wedhi. Uga VirtualBox ngijini sampeyan kanggo ngatur dhukungan saka macem-macem jinis interaksi jaringan, sambungan clipboard antarane sistem utama lan virtual utawa nyambung USB-piranti.

Fitur utama:

  • Sabenere saka sistem operasi beda
  • Mbukak saka mesin virtual kaping bebarengan
  • setelan individu kanggo saben mesin virtual
  • clipboard sambungan
  • Integrasi saka komputer antarane sistem utama lan tamu

Komentar ing VirtualBox

VirtualBox software sing gegandhengan

Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Emulator kuat kanggo nguji aplikasi, game lan konten liyane sing dikembangake kanggo sistem operasi Android. Piranti lunak ndhukung download saka Google Play lan file apk saka komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Platform lengkap kanggo virtualisasi sistem operasi beda. Perangkat lunak kasebut nyedhiyakake alat kanggo ngatur mesin virtual kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo muter game ing GameCube lan Wii nyenengake game. Piranti lunak mbenakake kualitas gambar lan ngijini nggunakake joysticks game.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus kanthi pangayoman firewall lan web marang macem-macem virus, ancaman online, penipuan lan ransomware.
Ngundhuh
Nyoba
English
Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo maca sandi, compress utawa proses file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo milih pesawat sing dipengini saka codecs lan bisa karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo nambah kacepetan transmisi data ing antarane komputer lan server game. Program ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan sambungan ing macem-macem game populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: