VirtualBox

VirtualBox

Versi:
6.0.4
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh VirtualBox

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: VirtualBox
Wikipedia: VirtualBox

Gambaran

VirtualBox – lunak kanggo virtualize ing sistem operasi beda. VirtualBox bisa niru akeh sistem operasi independen saka komputer utama, antarane kang ana macem-macem versi Windows, MacOS, Linux, Solaris, etc. Software mbisakake kanggo nggawe mesin virtual karo jumlah perlu saka RAM lan papan utawa karo jinis panyimpenan cocok ing hard drive. VirtualBox alat banget kanggo nyoba lunak ing lingkungan aman utawa ngunjungi situs sembarang ing mode kothak wedhi. Uga VirtualBox ngijini sampeyan kanggo ngatur dhukungan saka macem-macem jinis interaksi jaringan, sambungan clipboard antarane sistem utama lan virtual utawa nyambung USB-piranti.

Fitur utama:

  • Sabenere saka sistem operasi beda
  • Mbukak saka mesin virtual kaping bebarengan
  • setelan individu kanggo saben mesin virtual
  • clipboard sambungan
  • Integrasi saka komputer antarane sistem utama lan tamu

Komentar ing VirtualBox

VirtualBox software sing gegandhengan

Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.
Ngundhuh
Nyoba
English
Platform lengkap kanggo virtualisasi sistem operasi beda. Perangkat lunak kasebut nyedhiyakake alat kanggo ngatur mesin virtual kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Emulator kuat kanggo nguji aplikasi, game lan konten liyane sing dikembangake kanggo sistem operasi Android. Piranti lunak ndhukung download saka Google Play lan file apk saka komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak antivirus lengkap kanthi teknologi keamanan canggih lan piranti tambahan kanggo ngreksa marang virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nransfer file music, klip video utawa daftar lagu antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer ing loro pituduh.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki nduweni perangkat standar kanggo nggarap gambar format JPEG tanpa risiko ngilangi kualitas asli.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka antivirus kanthi tingkat proteksi dhuwur sing nyegah virus kanggo ngetik komputer lan ngecek keamanan kabeh jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: