Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GIMP
Wikipedia: GIMP

Gambaran

GIMP – lunak kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi sing mbisakake kanggo nggawe, ngowahi lan gabungke gambar grafis meh wae kerumitan ing tingkat profesional. GIMP ndhukung akeh format gambar beda lan ngidini sampeyan bisa nganggo raster utawa grafik vektor. software dianggo karo lapisan, tutup, saringan lan mode beda campuran. GIMP nganggo sumber minimal sistem lan wis antarmuka intuisi.

Fitur utama:

  • Ndhukung macem-macem format gambar
  • nomer akeh pribadi kanggo lukisan
  • A pesawat saka efek beda
  • Konversi format gambar
  • Processing kumpulan file

Gambar:

GIMP
GIMP
GIMP
GIMP
GIMP
GIMP
GIMP
GIMP

GIMP

Versi:
2.10.18
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh GIMP

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing GIMP

GIMP software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: