GIMP

GIMP

Versi:
2.10.8
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh GIMP

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GIMP
Wikipedia: GIMP

Gambaran

GIMP – lunak kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi sing mbisakake kanggo nggawe, ngowahi lan gabungke gambar grafis meh wae kerumitan ing tingkat profesional. GIMP ndhukung akeh format gambar beda lan ngidini sampeyan bisa nganggo raster utawa grafik vektor. software dianggo karo lapisan, tutup, saringan lan mode beda campuran. GIMP nganggo sumber minimal sistem lan wis antarmuka intuisi.

Fitur utama:

  • Ndhukung macem-macem format gambar
  • nomer akeh pribadi kanggo lukisan
  • A pesawat saka efek beda
  • Konversi format gambar
  • Processing kumpulan file

Komentar ing GIMP

GIMP software sing gegandhengan

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Editor Graphic karo pesawat saka sudhut functionalities. Piranti lunak ndhukung karya karo proyèk prasaja utawa Komplek lan mbisakake kanggo nyimpen ing macem-macem format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak dirancang kanggo ngemas gambar asli lan ngowahi ukuran foto menyang nilai optimal tanpa mundhut kualitas. Uga nlusuri duplikat.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawe foto kalender saka macem-macem jinis, sing ndhukung macem-macem pilihan desain lan printing ing kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka editor grafis kanggo gambar digital sing ngemot set alat lukisan kanthi setelan fleksibel.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Iki minangka piranti lunak karo macem-macem sikat sing ndhukung lapisan lan prasetel kanggo nggawe gambar digital kanthi nggunakake tablet grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka panyunting teks multi-fungsi kanthi sawetara alat migunani kanggo ngowahi kode sumber.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: