GIMP GIMP

Ngundhuh Ngundhuh GIMP

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

GIMP – lunak kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi sing mbisakake kanggo nggawe, ngowahi lan gabungke gambar grafis meh wae kerumitan ing tingkat profesional. GIMP ndhukung akeh format gambar beda lan ngidini sampeyan bisa nganggo raster utawa grafik vektor. software dianggo karo lapisan, tutup, saringan lan mode beda campuran. GIMP nganggo sumber minimal sistem lan wis antarmuka intuisi.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung macem-macem format gambar
  • nomer akeh pribadi kanggo lukisan
  • A pesawat saka efek beda
  • Konversi format gambar
  • Processing kumpulan file

Komentar tumrap GIMP:


GIMP Lunak related:


Foto  

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Editor Graphic karo pesawat saka sudhut functionalities. Piranti lunak ndhukung karya karo proyèk prasaja utawa Komplek lan mbisakake kanggo nyimpen ing macem-macem format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français

Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

Browser web saka pangembang Cina terkenal Baidu. Piranti lunak nduwe fitur sing migunani kanggo tetep nyaman ing jaringan global.

Ngundhuh
Gratis
English, Português, ไทย

Internet  

Piranti lunak wis dirancang kanggo matesi akses saka anak kanggo situs mbebayani lan ngumpulake data statistik ing aktivitas sing ing internet.


Optimization sistem  

Alat kanggo nyepetake loading saka sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kinerja lan ndeteksi konflik antarane pangolahan utawa layanan.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngidini kanggo nindakake Optimization ing mode otomatis utawa manual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: