PhotoShine PhotoShine

Ngundhuh Ngundhuh PhotoShine

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

PhotoShine – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo nggawe kolase foto. Software ngijini sampeyan kanggo masang foto lan gambar menyang Cithakan dhuwur. PhotoShine ngandhut akèh cithakan dibagi dening kategori kayata katresnan, majalah, baby, impen, bocah-bocah wadon, lan sapiturute lunak wis pesawat dhasar pribadi kanggo rotasi image, diowahi ukurane, ngatur ing padhang lan kontras. Uga PhotoShine ngijini sampeyan kanggo nambah efek tambahan kanggo foto. Piranti lunak wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama ing:

  • Akeh Cithakan kasedhiya
  • rotasi image
  • Nyetel saka padhang lan kontras
  • efek tambahan

Komentar tumrap PhotoShine:


PhotoShine Lunak related:


Foto  

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français

Cd   Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan foto. Piranti lunak ngandhut akèh saringan lan ngijini sampeyan kanggo nambah macem-macem efek utawa nggawe proyèk otomatis.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Emulators  

Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Testing  

Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: