Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis, nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: cFosSpeed

Gambaran

cFosSpeed ​​-lunak kanggo ngoptimalake sambungan internet. Tugas utama saka piranti kanggo nambah sambungan bandwidth lan distribusi lalu lintas, sing nyedhiyakake download simultaneous file lan offline online video tanpa gangguan. cFosSpeed ​​migunakake teknologi khusus kang ngreksa bebarengan wektu nanggepi tithik lan menehi dhuwur-kacepetan saka transmisi data. Piranti lunak otomatis menehi prioritas luwih kanggo Paket data penting liwat gedhe-gedhe suntingan. cFosSpeed ​​bisa kanggo nambah kualitas komunikasi ing aplikasi VoIP lan ngurangi ping ing game online.

Fitur utama:

  • prioritization Lintas
  • Nyepetake saka web surfing
  • Abang saka ping ing game online
  • Ngapikake komunikasi ing aplikasi VoIP
  • Bisa nganggo sambungan internet beda
cFosSpeed

cFosSpeed

Versi:
10.50
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh cFosSpeed

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing cFosSpeed

cFosSpeed software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: