BlueStacks App Player

BlueStacks App Player

Versi:
4.32.90.1001
Basa:
English (United States), Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh BlueStacks App Player

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: BlueStacks App Player

Gambaran

Microsoft Office App Player – lunak kanggo emulate sistem operasi Android lan mbukak aplikasi. Software ngijini sampeyan kanggo mangerteni aplikasi kanggo platform mobile populer lan nginstal software tambahan. Microsoft Office App Player mbisakake kanggo nyinkronake piranti adhedhasar Android karo komputer lan ngganti perangkat kukuh, ngirim pesen teks, nggawe telpon, njupuk foto lan sapiturute lunak uga nduwe prasaja lan padha menyang antarmuka seluler platform.

Fitur utama:

  • Emulation saka sistem operasi Android
  • Launching aplikasi lan piranti lunak adhedhasar Android
  • Syncs piranti karo komputer
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing BlueStacks App Player

BlueStacks App Player software sing gegandhengan

Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Piranti lunak wis dirancang kanggo nginstal lan mbukak sistem operasi beda ing lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.
Ngundhuh
Nyoba
English
Emulator kuat kanggo nguji aplikasi, game lan konten liyane sing dikembangake kanggo sistem operasi Android. Piranti lunak ndhukung download saka Google Play lan file apk saka komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Platform lengkap kanggo virtualisasi sistem operasi beda. Perangkat lunak kasebut nyedhiyakake alat kanggo ngatur mesin virtual kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Antivirus iki nduweni fitur dasar kanggo nglindhungi PC saka malware lan spyware lan ndhukung teknologi penapisan web kanggo ndeteksi lan mblokir situs web mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngompres file, sing bisa nambah, mbusak utawa ngganti jeneng file saka dokumen arsip.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka utusan populer kanggo olahpesen cepet, transfer file, komunikasi swara lan video.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pangatur file kanggo ngontrol isi piranti Android lan enggal nransfer file ing antarane piranti lan PC.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo komunikasi swara lan teks kanthi nyetel fitur-fitur khusus sing dituju kanggo ngapikake komunikasi sajrone proses game.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak nggawe gambar, dilengkapi karo alat sing gampang digunakake kanggo nambah cathetan menyang gambar utawa gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: