Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: BlueStacks App Player

Gambaran

Microsoft Office App Player – lunak kanggo emulate sistem operasi Android lan mbukak aplikasi. Software ngijini sampeyan kanggo mangerteni aplikasi kanggo platform mobile populer lan nginstal software tambahan. Microsoft Office App Player mbisakake kanggo nyinkronake piranti adhedhasar Android karo komputer lan ngganti perangkat kukuh, ngirim pesen teks, nggawe telpon, njupuk foto lan sapiturute lunak uga nduwe prasaja lan padha menyang antarmuka seluler platform.

Fitur utama:

  • Emulation saka sistem operasi Android
  • Launching aplikasi lan piranti lunak adhedhasar Android
  • Syncs piranti karo komputer
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi
BlueStacks App Player

BlueStacks App Player

Versi:
4.160.10.1119
Basa:
English (United States), Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh BlueStacks App Player

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing BlueStacks App Player

BlueStacks App Player software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: