BlueStacks App Player

Versi:
4.31.56.2510
Basa:
English (United States), Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh BlueStacks App Player

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: BlueStacks App Player

Gambaran

Microsoft Office App Player – lunak kanggo emulate sistem operasi Android lan mbukak aplikasi. Software ngijini sampeyan kanggo mangerteni aplikasi kanggo platform mobile populer lan nginstal software tambahan. Microsoft Office App Player mbisakake kanggo nyinkronake piranti adhedhasar Android karo komputer lan ngganti perangkat kukuh, ngirim pesen teks, nggawe telpon, njupuk foto lan sapiturute lunak uga nduwe prasaja lan padha menyang antarmuka seluler platform.

Fitur utama:

  • Emulation saka sistem operasi Android
  • Launching aplikasi lan piranti lunak adhedhasar Android
  • Syncs piranti karo komputer
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing BlueStacks App Player

BlueStacks App Player software sing gegandhengan

Piranti lunak wis dirancang kanggo nginstal lan mbukak sistem operasi beda ing lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.
Ngundhuh
Nyoba
English
Platform lengkap kanggo virtualisasi sistem operasi beda. Perangkat lunak kasebut nyedhiyakake alat kanggo ngatur mesin virtual kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Emulator kuat kanggo nguji aplikasi, game lan konten liyane sing dikembangake kanggo sistem operasi Android. Piranti lunak ndhukung download saka Google Play lan file apk saka komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngawasi aktivitas folder ing wektu nyata lan nampa kabar yen ana owah-owahan ing folder kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyelehake data saka sumber lokal utawa eksternal kanthi nggunakake cara sing beda lan milih tingkat kompresi cadangan.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Deutsch...
Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka alat kanggo nganalisa titik akses nirkabel lan tumindak tartamtu kanggo ndandani sinyal sing lemah saka titik akses Wi-Fi utawa WLAN.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: