WinMount WinMount

Ngundhuh Ngundhuh WinMount

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

WinMount – sarana kuat kanggo bisa karo file lan gunung drive virtual. Piranti lunak ndhukung format ing ngisor iki: RAR, ZIP, 7Z, CAB, ARJ, ISO, Ampang, BIN lan sapiturute Fitur utama WinMount punika kemampuan sabenere arsip, sing ngidini file tanpa perlu kanggo aman. Sajrone komprèsi piranti lunak menehi kemampuan kanggo ngatur jeneng arsip, tingkat komprèsi, nggawe amratandhani ing kanugrahane, arsip, ninggalake komentar, Nyetel sandhi lan ngalih mati komputer sawise komprèsi. WinMount nganggo sumber daya minimal sistem lan wis gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama ing:

  • Kwiecien disk virtual
  • Sabenere saka arsip
  • Dhukungan saka sudhut format
  • Minimal konsumsi sistem sumber

Komentar tumrap WinMount:


WinMount Lunak related:


File komprèsi  

piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

File komprèsi  

Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File komprèsi  

Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File komprèsi  

Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak migunani dibangun kanggo wong sing main game. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti ing game: tingkat, sawetara gesang, dhuwit, senjata, etc.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nyedhiyani akses superuser kanggo samubarang fungsi piranti Android lan setelan tanpa watesan saka Produsèn.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Webcams  

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Internet  

Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

File  

Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: