GnuCash

GnuCash

Versi:
3.5
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh GnuCash

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GnuCash
Wikipedia: GnuCash

Gambaran

GnuCash – manajer keuangan multifungsi kanggo ngetung aliran awis dhewe. Piranti lunak apik kanggo individu lan bisnis cilik supaya bisa nyathet cathetan lan biaya, aset lan liabilitas, transaksi, portofolio investasi, pembayaran utang, dll. Nalika nggawe akun, GnuCash nawakake kanggo milih mata uang, nulis informasi babagan perusahaan lan nemtokake jinis akun sing pungkasan bakal nggawe akun sistem hirarkis. Perangkat lunak kasebut ngandhut modul kanggo mbangun grafik data keuangan pangguna ing wangun grafik sing beda lan ndhukung akun lengkap sing bisa dikustomisasi kanggo cocog karo kabutuhan pribadi. GnuCash ngijini sampeyan nindakake operasi sing beda karo transaksi, kalebu transaksi sing wis dijadwalake sing dirancang ing editor khusus. Uga, GnuCash bisa ngimpor data saka sistem finance liyane, minangka QIF lan OFX.

Fitur utama:

  • Akuntansi
  • Urip jadwal
  • Graf bangunan lan lapuran
  • Klasifikasi income lan expenses miturut kategori
  • Bisa nganggo portofolio saham
  • Kalkulator finansial

Komentar ing GnuCash

GnuCash software sing gegandhengan

Alat efektif kanggo ngontrol dana. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak pangeluaran utawa bathi lan nuduhaké informasi saka posisi financial ing wangun gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Populer klien kanggo entuk dhuwit virtual. Piranti lunak nggunakake jaringan khusus kanggo transfer dhuwit aman lan enkripsi data.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo akses menyang basis kang duwe omah asosiasi. Piranti lunak mbisakake kanggo nggoleki informasi perlu, ngatur saldo akun lan ndeleng sajarah pembayaran saka laporan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo mlebu bab email lan pesen sing metu ing jaringan sosial saka baki sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur cathetan, sing ndhukung kerja sama material lan nyelarasake kabeh piranti panganggo.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Klien sing gadhake popularitas kanggo komunikasi ing obrolan. Perangkat lunak kasebut nduweni fitur sing digunakake ing jaringan sosial.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngilangi produk antivirus G Data, sing perlu ing kasus-kasus pamblokiran antivirus sing gagal utawa ora lengkap kanthi cara biasa Windows.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Instrument kanggo defragment hard drive lan file kapisah. Mindai lunak lan nampilake informasi rinci babagan disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Piranti lunak kanggo ngatur komputer remot. Piranti lunak menehi hak akses menyang komputer kanggo kualitas layanan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: