Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GnuCash
Wikipedia: GnuCash

Gambaran

GnuCash – manajer keuangan multifungsi kanggo ngetung aliran awis dhewe. Piranti lunak apik kanggo individu lan bisnis cilik supaya bisa nyathet cathetan lan biaya, aset lan liabilitas, transaksi, portofolio investasi, pembayaran utang, dll. Nalika nggawe akun, GnuCash nawakake kanggo milih mata uang, nulis informasi babagan perusahaan lan nemtokake jinis akun sing pungkasan bakal nggawe akun sistem hirarkis. Perangkat lunak kasebut ngandhut modul kanggo mbangun grafik data keuangan pangguna ing wangun grafik sing beda lan ndhukung akun lengkap sing bisa dikustomisasi kanggo cocog karo kabutuhan pribadi. GnuCash ngijini sampeyan nindakake operasi sing beda karo transaksi, kalebu transaksi sing wis dijadwalake sing dirancang ing editor khusus. Uga, GnuCash bisa ngimpor data saka sistem finance liyane, minangka QIF lan OFX.

Fitur utama:

  • Akuntansi
  • Urip jadwal
  • Graf bangunan lan lapuran
  • Klasifikasi income lan expenses miturut kategori
  • Bisa nganggo portofolio saham
  • Kalkulator finansial
GnuCash

GnuCash

Versi:
3.9
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh GnuCash

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing GnuCash

GnuCash software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: