Zune

Versi:
4.8.2345
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh Zune

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Kategori: Pamuter mediaTelpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Zune – lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti adhedhasar sistem operasi Windows Phone. Zune punika pamuter media sing mbisakake kanggo muter file audio lan video format sing beda, tampilan gambar lan cd rekaman. Software ngijini sampeyan kanggo nambah file audio lan video kanggo dhaptar lagu, ngatur gambar nglumpukke utawa podcast ing perpustakaan multimedia. Zune ngandhut online store dibangun ing kanggo download game lan aplikasi sing dipérang ing macem-macem kategori. Uga, nggunakake Zune iku bisa kanggo nganyari sistem operasi saka smartphone.

Fitur utama:

  • Sinkronisasi karo smartphone adhedhasar Windows Phone
  • Ndhukung macem-macem format media
  • Dibangun ing nyimpen
  • Kasaguhan kanggo nganyari sistem operasi saka smartphone

Komentar ing Zune

Zune software sing gegandhengan

Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter media misuwur karo dhukungan setelan beda kanggo puter maneh berkas kualitas. Uga lunak ngijini kanggo ndeleng file ora sacara kebak dimuat utawa rusak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Pamuter media kanthi dhukungan saka format sing populer. Piranti lunak ngidini sampeyan nambah file menyang panyimpenan maya lan ndeleng ing piranti sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter lengkap puter maneh file audio lan video. Uga pamuter ndhukung puter maneh podcast lan stasiun radio.
Ngundhuh
Gratis
English
Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka editor grafis kanggo gambar digital sing ngemot set alat lukisan kanthi setelan fleksibel.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
editor ing teks kang digunakake digunakake ing antarane programer. lunak fokus ing editing lan format teks sing ditulis ing C ++ program basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: