Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Q-Dir

Gambaran

Q-Dir – pangatur file asli kanggo ngatur lan ngatur file kanthi bener. Piranti lunak kasebut dipérang dadi papat panel aktif, saéngga sampeyan bisa kanthi cepet nglakoni operasi dhasar, kayata nyalin, mbusak, mbatesi lan ganti jeneng tanpa kudu ngalih ing antarane folder individu. Kabeh panel Q-Dir duwe set alat sing padha, nanging saben panel ngidini sampeyan nggarap file individu lan ngganti antarmuka dhewe miturut preferensi pangguna. Q-Dir bisa nyorot format file tartamtu karo werna tartamtu, ngurutake file ing sistem, ngolah arsip lan nemokake dokumen sing perlu ing lingkungan kerja. Piranti lunak ndhukung fungsi seret lan nyebabake lan duwe klien FTP sing dibangun kanggo nransfer file menyang internet. Q-Dir nduweni kinerja dhuwur lan akeh sumber daya sistem.

Fitur utama:

  • Antarmuka jendhela papat
  • Nggawe arsip
  • Gambar ndeleng
  • Nyorot yen format file beda karo werna tartamtu
  • Nggawe pranala kanggo akses cepet menyang file lan folder
Q-Dir

Q-Dir

Produk:
Versi:
8.06
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Q-Dir

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Q-Dir

Q-Dir software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: