Q-Dir

Q-Dir

Produk:
Versi:
7.51
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Q-Dir

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Q-Dir

Gambaran

Q-Dir – pangatur file asli kanggo ngatur lan ngatur file kanthi bener. Piranti lunak kasebut dipérang dadi papat panel aktif, saéngga sampeyan bisa kanthi cepet nglakoni operasi dhasar, kayata nyalin, mbusak, mbatesi lan ganti jeneng tanpa kudu ngalih ing antarane folder individu. Kabeh panel Q-Dir duwe set alat sing padha, nanging saben panel ngidini sampeyan nggarap file individu lan ngganti antarmuka dhewe miturut preferensi pangguna. Q-Dir bisa nyorot format file tartamtu karo werna tartamtu, ngurutake file ing sistem, ngolah arsip lan nemokake dokumen sing perlu ing lingkungan kerja. Piranti lunak ndhukung fungsi seret lan nyebabake lan duwe klien FTP sing dibangun kanggo nransfer file menyang internet. Q-Dir nduweni kinerja dhuwur lan akeh sumber daya sistem.

Fitur utama:

  • Antarmuka jendhela papat
  • Nggawe arsip
  • Gambar ndeleng
  • Nyorot yen format file beda karo werna tartamtu
  • Nggawe pranala kanggo akses cepet menyang file lan folder

Komentar ing Q-Dir

Q-Dir software sing gegandhengan

Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngawasi aktivitas folder ing wektu nyata lan nampa kabar yen ana owah-owahan ing folder kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語...
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nelusuri lan ngganti teks ing format file Microsoft, Open Document, PDF, file web disimpen file lan format arsip.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Alat kanggo ndeleng isi saka piranti saka Apple. Piranti lunak ngidini sampeyan ngakses kanggo sistem file saka piranti lan kanggo ngatur aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: