Kodi

Kodi

Versi:
17.6
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Kodi

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Kodi
Wikipedia: Kodi

Gambaran

Kodi – lunak kuat kanggo ndandani komputer ing media center utawa ngarep téater. Kodi mbisakake kanggo muter file audio lan video ing akeh format, ndeleng potret, karya karo gambar disk, muter TV lan video streaming, mriksa cuaca lan sapiturute lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe perpustakaan media lan nemokake file ing macem-macem kategori. Kodi mbisakake remot kontrol saka piranti lunak kanthi nggunakake piranti seluler utawa Consol kontrol remot. Piranti lunak ngandhut akeh pribadi kanggo ngatur lan mbisakake kanggo nggedhekake kesempatan kanthi nggunakake tambahan sing beda.

Fitur utama:

  • Dhukungan kanggo akeh format media
  • Playback file media, TV lan video streaming
  • Ing karya gambar disk
  • Kemampuan Manajemen remot
  • Nuduhake informasi rinci babagan sistem komputer

Komentar ing Kodi

Kodi software sing gegandhengan

Pamuter media kanthi dhukungan saka format sing populer. Piranti lunak ngidini sampeyan nambah file menyang panyimpenan maya lan ndeleng ing piranti sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang kanggo nggunakake pangatur file piranti Sony. Piranti lunak ndhukung pembaruan aplikasi lan sistem operasi piranti kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus iki nduweni fitur dasar kanggo nglindhungi PC saka malware lan spyware lan ndhukung teknologi penapisan web kanggo ndeteksi lan mblokir situs web mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: