Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Kodi
Wikipedia: Kodi

Gambaran

Kodi – lunak kuat kanggo ndandani komputer ing media center utawa ngarep téater. Kodi mbisakake kanggo muter file audio lan video ing akeh format, ndeleng potret, karya karo gambar disk, muter TV lan video streaming, mriksa cuaca lan sapiturute lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe perpustakaan media lan nemokake file ing macem-macem kategori. Kodi mbisakake remot kontrol saka piranti lunak kanthi nggunakake piranti seluler utawa Consol kontrol remot. Piranti lunak ngandhut akeh pribadi kanggo ngatur lan mbisakake kanggo nggedhekake kesempatan kanthi nggunakake tambahan sing beda.

Fitur utama:

  • Dhukungan kanggo akeh format media
  • Playback file media, TV lan video streaming
  • Ing karya gambar disk
  • Kemampuan Manajemen remot
  • Nuduhake informasi rinci babagan sistem komputer
Kodi

Kodi

Versi:
18.6
Arsitektur:
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Kodi

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Kodi

Kodi software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: