GoodSync GoodSync

Ngundhuh Ngundhuh GoodSync

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

GoodSync – lunak dipercaya kanggo file sinkronisasi lan gawe serep. Software mbisakake kanggo nyelarasake e-mail, kontak, foto, musik lan data liyane ing antarane komputer, piranti hotspot, server, telpon, etc. GoodSync ngijini sampeyan kanggo nindakake pirang-pirang tumindak ing sinkronisasi lan nransfer file liwat LAN utawa internet. GoodSync mbisakake kanggo nggawe salinan serep ing FTP lan server WebDAV lan waras data cepet.

Fitur utama ing:

  • sinkronisasi Data lan serep
  • sinkronisasi Milih file
  • Configures automation saka sinkronisasi
  • sinkronisasi Dual kanggo nyegah mundhut data

Komentar tumrap GoodSync:


GoodSync Lunak related:


File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File  

piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

File  

Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, 日本語

File  

A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd   File  

Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch, 中文...

File  

piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Torrent  

piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Testing  

Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

E-mail  

Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

PDF  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Emulators  

Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: