HJSplit HJSplit

Ngundhuh Ngundhuh HJSplit

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

HJSplit – lunak kanggo pamisah lan nggabung file macem-macem ukuran. HJSplit mbisakake bisa karo isi media, arsip, dokumen teks lan jinis-jinis file liyane. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo file menyang pecahan pamisah saka ukuran tartamtu lan gampang gabungke yen perlu. HJSplit ngandhut fungsi kanggo mbandhingaké bagean dipisahake saka file lan nggawe wong ing format Checksum MD5. Piranti lunak ndhukung roto saka macem-macem pelaku usaha external minangka flash drive utawa CD lan DVD. Piranti lunak nganggo sumber daya minimal sistem lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama ing:

  • Gabung lan pisah saka file menyang bagean
  • Ndhukung file ukuran lan jinis beda
  • Nggawe MD5 Checksum
  • Comparison ukuran berkas
  • Mbukak saka piranti external

Komentar tumrap HJSplit:


HJSplit Lunak related:


File  

Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

File  

Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File  

lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

File  

Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

File  

piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch, 日本語

File  

A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

File  

piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Antiviruses  

Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pamuter media   Downloaders  

Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Kantor  

Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: