ImageJ ImageJ

Iki lunak dibutuhake Java kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh ImageJ

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

ImageJ – lunak kanggo njelasno lan proses file gambar. software bisa èfèktif njelasno gambar lan nampa data technical rinci. ImageJ ndhukung paling saka format gambar lan nduwe pesawat pribadi editing. Software mbisakake kanggo gawé macem-macem transformasi geometri, nggawe histograms Kapadhetan, tumindak gambaran 3D, nindakake operasi logis lan aritmetika antarane gambar, etc. ImageJ bisa bebarengan bisa karo macem-macem gambar, aplikasi saringan beda lan tumindak Processing kumpulan file. ImageJ ngandhut akeh plagins sing nemen ngluwihi Kapabilitas saka piranti lunak.

Fitur utama ing:

  • Viewing, analisis, Processing lan editing gambar
  • Prosès berkas cepet lan volumetrik
  • Ndhukung tumpukan
  • Zoom lan nggulung gambar
  • operasi géometris

Komentar tumrap ImageJ:


ImageJ Lunak related:


Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting gambar. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo proses kumpulan gambar lan gambar, nggawe kolase lan GIF-animasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Foto  

Editor gambar grafis karo pesawat sakabehane pribadi kanggo proses gambar. Piranti lunak wis efek beda lan saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Foto  

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Streaming video   Jupuk Layar  

Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngidini kanggo nindakake Optimization ing mode otomatis utawa manual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo maca eBooks ing format sing beda. Bayangan langit tabel, gambar, gambar lan cathetan wis didhukung ing teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: