ImageJ

ImageJ

Versi:
1.52
Basa:
English

Ngundhuh ImageJ

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake Java kanggo mlaku kanthi bener
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: ImageJ
Wikipedia: ImageJ

Gambaran

ImageJ – lunak kanggo njelasno lan proses file gambar. software bisa èfèktif njelasno gambar lan nampa data technical rinci. ImageJ ndhukung paling saka format gambar lan nduwe pesawat pribadi editing. Software mbisakake kanggo gawé macem-macem transformasi geometri, nggawe histograms Kapadhetan, tumindak gambaran 3D, nindakake operasi logis lan aritmetika antarane gambar, etc. ImageJ bisa bebarengan bisa karo macem-macem gambar, aplikasi saringan beda lan tumindak Processing kumpulan file. ImageJ ngandhut akeh plagins sing nemen ngluwihi Kapabilitas saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Viewing, analisis, Processing lan editing gambar
  • Prosès berkas cepet lan volumetrik
  • Ndhukung tumpukan
  • Zoom lan nggulung gambar
  • operasi géometris

Komentar ing ImageJ

ImageJ software sing gegandhengan

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki nduweni perangkat standar kanggo nggarap gambar format JPEG tanpa risiko ngilangi kualitas asli.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo dicithak lan digambar lan nduweni fitur intuisi lan akeh alat seni.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawe foto kalender saka macem-macem jinis, sing ndhukung macem-macem pilihan desain lan printing ing kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki editor pendaptaran lengkap sing ndhukung macem-macem tab kanggo comparison, panyimpenan telusuran lan alat defragmentasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: