Freegate

Versi:
7.64
Basa:
English, 中文, 文言

Ngundhuh Freegate

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: VPN & Proxy
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Freegate
Wikipedia: Freegate

Gambaran

Freegate – lunak kanggo lulus pemblokiran lan ngamanake sambungan menyang Camping. Piranti lunak nggunakake jaringan server proxy pribadi, mindai lan cepet nyambung menyang server free. searches Freegate kanggo server proxy ing mode otomatis lan ngijini kanthi manual ngganti server supaya nyepetake sambungan. Piranti lunak iku bisa kanggo ngresiki sajarah situs web dibukak ing browser kasebut. Freegate wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama:

  • Bypass saka situs Blok
  • sambungan otomatis menyang server proxy kasedhiya
  • Owah-owahan ing server proxy yen perlu
  • Sekaligus sajarah web-sumber dibukak

Komentar ing Freegate

Freegate software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.
Ngundhuh
Adware, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka layanan VPN sing ndhukung macem-macem jinis sambungan lan enkripsi, lan nyedhiyakake karya tanpa log aktivitas.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Lan lunak kanggo nggunakake gampang waras data saka macem-macem ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Piranti lunak ndhukung hard drive lan sistem file saka macem-macem.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pangundhuh gampang kanggo nggunakake konten multimedia saka sumber daya bareng file-file populer, jaringan sosial lan panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka menu Mulai portabel banget sing ngamot file, folder, aplikasi lan nggawe hierarki dhewe kanggo gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo defragment file lan folder individu tanpa perlu defragment kabeh harddisk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: