Freegate

Versi:
7.64
Basa:
English, 中文, 文言

Ngundhuh Freegate

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Internet
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Freegate
Wikipedia: Freegate

Gambaran

Freegate – lunak kanggo lulus pemblokiran lan ngamanake sambungan menyang Camping. Piranti lunak nggunakake jaringan server proxy pribadi, mindai lan cepet nyambung menyang server free. searches Freegate kanggo server proxy ing mode otomatis lan ngijini kanthi manual ngganti server supaya nyepetake sambungan. Piranti lunak iku bisa kanggo ngresiki sajarah situs web dibukak ing browser kasebut. Freegate wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama:

  • Bypass saka situs Blok
  • sambungan otomatis menyang server proxy kasedhiya
  • Owah-owahan ing server proxy yen perlu
  • Sekaligus sajarah web-sumber dibukak

Komentar ing Freegate

Freegate software sing gegandhengan

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo bisa karo bandar modems lan router. Piranti lunak ndhukung nomer akeh macem-macem model saka peralatan jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.
Ngundhuh
Adware, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Antivirus nduweni tingkat ancaman deteksi sing aman lan langkah-langkah keamanan tambahan kanggo surfing web utawa belanja online.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus kasebut nduweni sawetara fungsi lan ndhukung piranti keamanan canggih kanggo njaga komputer saka ancaman sing beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: