iSkysoft Toolbox

iSkysoft Toolbox

Versi:
6
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh iSkysoft Toolbox

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
iSkysoft Toolbox
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: iSkysoft Toolbox

Gambaran

iSkysoft Toolbox – sakumpulan perangkat lunak piranti kanggo ngatur data piranti adhedhasar Android lan iOS. Piranti lunak mbisakake kanggo ngganti data kantor, gambar format sing beda-beda, file musik utawa video, pesen, kontak lan data liyane antarane piranti lan PC. Toolbox iSkysoft ngidini sampeyan nggawe salinan serep saka macem-macem jinis file lan pratinjau kabeh unsur salinan kasebut kanthi rinci sadurunge miwiti pemulihan. Modul dibangun kanggo ngobati sistem iOS mbantu ngowahi piranti kasebut menyang kondisi normal, amarga solusi saka masalah sistem paling, kayata beku, masalah kanthi nguripake utawa reboot terus. iSkysoft Toolbox bisa ngliwati kunci layar, ngupaya data sing ilang, ngresiki Smartphone saka file sing ora perlu lan permanen mbusak data kanggo alesan privasi. Piranti lunak uga ndhukung transfer data saka macem-macem jinis saka siji piranti menyang piranti liyane, yaiku nransfer file ing antarane iOS lan Android.

Fitur utama:

  • Transfer data saka format sing beda-beda
  • Gawe serep lan pulih
  • Ngunci layar kunci
  • Mbusak data sing ilang lan reresik nganti sampah
  • Ngatasi masalah sistem iOS
  • Transfer data saka siji piranti menyang piranti liyane

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Alat kanggo ngowahi file populer saka siji format liyane. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur kualitas konversi lan ngundhuh video saka layanan populer.

Komentar ing iSkysoft Toolbox

iSkysoft Toolbox software sing gegandhengan

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pangatur file kanggo ngontrol isi piranti Android lan enggal nransfer file ing antarane piranti lan PC.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep utawa mulihake data, ndandani kasalahan sistem lan mbusak data pribadhi saka iPhone, iPad utawa iPod.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, 日本語
Piranti lunak dirancang kanggo gawe serep, mulihake data, entuk hak root, mbusak kabeh data lan ngeculake kunci layar piranti Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nransfer musik, file video lan foto saka iPhone menyang komputer, ngatur aplikasi lan data serep.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch, 中文...
Iki minangka alat kanggo nemokake foto, kontak, musik, log telpon utawa data liyane saka macem-macem jinis sing ilang saka piranti Android.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
The media player misuwur karo lanjut saka setelan. Piranti lunak ndhukung macem-macem format subtitle lan ketemu codecs ilang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Klien kanggo rembugan lan ijolan file ing jaringan IRC. Piranti lunak ngecek penggunane lan ngalangi downloading file angkoro menyang jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: