WindowsMultimediaTelponiSkysoft Toolbox
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: iSkysoft Toolbox

Gambaran

iSkysoft Toolbox – sakumpulan perangkat lunak piranti kanggo ngatur data piranti adhedhasar Android lan iOS. Piranti lunak mbisakake kanggo ngganti data kantor, gambar format sing beda-beda, file musik utawa video, pesen, kontak lan data liyane antarane piranti lan PC. Toolbox iSkysoft ngidini sampeyan nggawe salinan serep saka macem-macem jinis file lan pratinjau kabeh unsur salinan kasebut kanthi rinci sadurunge miwiti pemulihan. Modul dibangun kanggo ngobati sistem iOS mbantu ngowahi piranti kasebut menyang kondisi normal, amarga solusi saka masalah sistem paling, kayata beku, masalah kanthi nguripake utawa reboot terus. iSkysoft Toolbox bisa ngliwati kunci layar, ngupaya data sing ilang, ngresiki Smartphone saka file sing ora perlu lan permanen mbusak data kanggo alesan privasi. Piranti lunak uga ndhukung transfer data saka macem-macem jinis saka siji piranti menyang piranti liyane, yaiku nransfer file ing antarane iOS lan Android.

Fitur utama:

  • Transfer data saka format sing beda-beda
  • Gawe serep lan pulih
  • Ngunci layar kunci
  • Mbusak data sing ilang lan reresik nganti sampah
  • Ngatasi masalah sistem iOS
  • Transfer data saka siji piranti menyang piranti liyane

Gambar:

iSkysoft Toolbox
iSkysoft Toolbox
iSkysoft Toolbox
iSkysoft Toolbox
iSkysoft Toolbox
iSkysoft Toolbox
iSkysoft Toolbox
iSkysoft Toolbox

iSkysoft Toolbox

Versi:
8
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh iSkysoft Toolbox

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing iSkysoft Toolbox

iSkysoft Toolbox software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: