Spotify

Spotify

Versi:
1.1.4.197
Basa:
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Ngundhuh Spotify

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Spotify
Wikipedia: Spotify

Gambaran

Spotify – perangkat lunak dirancang kanggo nggoleki lan ngrungokake musik online. Perangkat lunak ngandhut modul sing ngijini sampeyan kanggo nelusuri musik kanthi judul lagu, genre, artis, album utawa dhaptar lagu digawe. Spotify berinteraksi karo Facebook lan memungkinkan kanggo ndeleng musik koleksi kanca-kanca, nuduhake cathetan lan bebarengan nyunting daftar lagu. Perangkat lunak kalebu perpustakaan gedhe, radio, rekomendasi adhedhasar ngrungokake cathetan, kinerja popularitas lan akeh liyane. Spotify duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Telusuri lan ngrungokake musik online
  • Trep divisi saka trek
  • A perpustakaan akeh lagu-lagu
  • Kesempatan kanggo bebarengan edit playlist
  • Interaksi karo Facebook

Komentar ing Spotify

Spotify software sing gegandhengan

Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語
Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.
Ngundhuh
Nyoba
English
Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing Dj-studio kanggo nggawe anggota musik lan campur karo sawetara saka sudhut pribadi. Lunak njamin kualitas Reproduksi swara format audio beda.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: