Krita Krita

Ngundhuh Ngundhuh Krita

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Krita – editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi lan macem-macem saringan kanggo nggawé utawa sunting gambar. Krita mbisakake digarap raster lan grafik vektor, pangilon gambar saka kain, mode numpuki beda, obyek individu, lan sapiturute lunak ndhukung format gambar populer lan model werna. Krita uga menehi akeh pribadi tambahan kanggo ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan pribadi saka panganggo.

Fitur utama ing:

  • sawetara saka sudhut lukisan pribadi
  • Akeh saringan lan efek kanggo Prosès
  • A nomer akeh setelan
  • Ndhukung format macem-macem gambar lan model werna

Komentar tumrap Krita:


Krita Lunak related:


Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting gambar. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo proses kumpulan gambar lan gambar, nggawe kolase lan GIF-animasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate kang ngowahi file ing format sing beda. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo ngatur sak konversi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Web browser  

Browser Fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: