Krita Krita

Ngundhuh Ngundhuh Krita

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Krita – editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi lan macem-macem saringan kanggo nggawé utawa sunting gambar. Krita mbisakake digarap raster lan grafik vektor, pangilon gambar saka kain, mode numpuki beda, obyek individu, lan sapiturute lunak ndhukung format gambar populer lan model werna. Krita uga menehi akeh pribadi tambahan kanggo ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan pribadi saka panganggo.

Fitur utama ing:

  • sawetara saka sudhut lukisan pribadi
  • Akeh saringan lan efek kanggo Prosès
  • A nomer akeh setelan
  • Ndhukung format macem-macem gambar lan model werna

Komentar tumrap Krita:


Krita Lunak related:


Foto  

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français

Foto  

A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jupuk Layar  

Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Webcams  

Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Jupuk Layar  

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: