SmartSHOW 3D

SmartSHOW 3D

Versi:
10
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh SmartSHOW 3D

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SmartSHOW 3D

Gambaran

SmartSHOW 3D – software kanggo nggawe slideshow ing tingkat profesional. Piranti lunak dilengkapi karo akeh alat kanggo nggawe pamain animasi kanthi foto, musik, swara, judhul teks lan kolase 3D. SmartSHOW 3D nawakake macem-macem saringan lan efek transisi antarane foto kanggo saben slide sing dipilih utawa disebarke kanthi acak kanthi tombol siji. Piranti lunak bisa nggawe slideshow animasi kanthi pirang-pirang lapisan lan saben unsur kolase foto bisa dipindhah lan diputer ing telung dimensi. SmartSHOW 3D ngidini sampeyan ngowahi pamindhahan menyang macem-macem format video, nampilake asil ing layar gedhe lan ngrekam proyek digawe ing DVD. SmartSHOW 3D uga nggunakake sebilangan gedhe template kanggo nggawe slideshow kanthi cepet.

Fitur utama:

  • Animasi transisi lan efek
  • Nambah soundtrack
  • Aplikasi saka lapisan
  • Sebagean gedhe template
  • Ngubah slideshow menyang video

Komentar ing SmartSHOW 3D

SmartSHOW 3D software sing gegandhengan

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak dirancang kanggo ngemas gambar asli lan ngowahi ukuran foto menyang nilai optimal tanpa mundhut kualitas. Uga nlusuri duplikat.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka studio foto ngarep kanthi nyithak pangaturan, efek lan saringan sing beda kanggo ngolah foto digital lan gambar grafis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Piranti lunak iki dirancang kanggo digambar nganggo mouse kursor utawa tablet grafis. Piranti lunak ndhukung karya ing sawetara lapisan lan nemtokake gaya tekanan saka sikat ing kanvas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak komunikasi kanggo nindakake rapat-rapat sing nyaman lan kerjasama bebarengan sing efisien antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: