Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SmartSHOW 3D

Gambaran

SmartSHOW 3D – software kanggo nggawe slideshow ing tingkat profesional. Piranti lunak dilengkapi karo akeh alat kanggo nggawe pamain animasi kanthi foto, musik, swara, judhul teks lan kolase 3D. SmartSHOW 3D nawakake macem-macem saringan lan efek transisi antarane foto kanggo saben slide sing dipilih utawa disebarke kanthi acak kanthi tombol siji. Piranti lunak bisa nggawe slideshow animasi kanthi pirang-pirang lapisan lan saben unsur kolase foto bisa dipindhah lan diputer ing telung dimensi. SmartSHOW 3D ngidini sampeyan ngowahi pamindhahan menyang macem-macem format video, nampilake asil ing layar gedhe lan ngrekam proyek digawe ing DVD. SmartSHOW 3D uga nggunakake sebilangan gedhe template kanggo nggawe slideshow kanthi cepet.

Fitur utama:

  • Animasi transisi lan efek
  • Nambah soundtrack
  • Aplikasi saka lapisan
  • Sebagean gedhe template
  • Ngubah slideshow menyang video
SmartSHOW 3D

SmartSHOW 3D

Versi:
12.5
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh SmartSHOW 3D

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing SmartSHOW 3D

SmartSHOW 3D software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: