Sharepod

Sharepod

Versi:
4.2
Basa:
English

Ngundhuh Sharepod

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Sharepod

Gambaran

Sharepod – lunak kanggo ngirim file media saka PC kanggo iPhone, iPod utawa iPad. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor file music, klip video lan podcast ing loro pituduh. Sharepod mbisakake kanggo nyalin kabeh dhaptar lagu saka piranti iOS menyang komputer utawa iTunes multimedia perpustakaan. Piranti lunak ngandhut mode khusus kanggo mulihake dhaptar lagu kasebut lan nyalin otomatis kabeh trek saka piranti Apple menyang iTunes. Sharepod wis antarmuka sing prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Transfer musik lan video
  • Nyalin saka dhaptar lagu
  • Otomatis transfer data

Komentar ing Sharepod

Sharepod software sing gegandhengan

Piranti lunak wis dirancang kanggo serep utawa mulihake data, ndandani kasalahan sistem lan mbusak data pribadhi saka iPhone, iPad utawa iPod.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pesawat universal saka piranti lunak piranti kanggo ngatur isi, nransfer file lan piranti Android utawa iOS serep.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka alat kanggo nemokake foto, kontak, musik, log telpon utawa data liyane saka macem-macem jinis sing ilang saka piranti Android.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Manager piranti BlackBerry. Piranti lunak wis sawetara kolom karya gampang karo piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo ngirim data lan ngatur file saka macem-macem format saka piranti remot kanthi nggunakake nirkabel lan maya teknologi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, 日本語
Iki minangka sarana migunani kanggo ngatasi masalah sing bisa kedade nalika sampeyan instal program antivirus lan produk keamanan saka sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Trep tegese kanggo mulihake kaleresan dibusak utawa ilang file. Piranti lunak ndhukung spektrum sudhut komponen sistem beda kanggo Recovery data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: