Wise Disk Cleaner

Produk:
Versi:
9.7
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Wise Disk Cleaner

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Wise Disk Cleaner
Sistem operasi: Windows
Babagan: Optimasi sistem
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Wise Disk Cleaner – lunak cepet lan prasaja kanggo ngresiki komputer saka file rasah. lunak mindai sistem kanggo file rasah, nuduhake informasi rinci bab mau lan nawakake opsi kanggo aman. Wise Disk Cleaner bisa ngresiki file sauntara, cache, cookie, riwayat saka browser utawa aplikasi liyane. Software mbisakake kanggo defragment a hard drive. Wise Disk Cleaner ngandhut pribadi kanggo ngatur proses cleaning kanggo kabutuhan pribadi.

Fitur utama:

  • Correction saka file sistem
  • Reresik saka sistem saka rasah file
  • Hard drive defragmentation
  • Mbusak ngambah Tetep ing internet

Komentar ing Wise Disk Cleaner

Wise Disk Cleaner software sing gegandhengan

Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo mbusak rasah file, tambahan lan lebu ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak informasi saka pendaptaran lan mulihake sistem ing cilik saka kacilakan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Manager free sandi lan data rahasia. Piranti lunak nggunakake algoritma enkripsi khusus kanggo rahasia saka informasi sing disimpen.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang nggunakake piranti lunak wis dirancang kanggo mbukak lan njaga komputer liwat jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: