Wise Disk Cleaner

Produk:
Versi:
9.7
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Wise Disk Cleaner

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Wise Disk Cleaner

Gambaran

Wise Disk Cleaner – lunak cepet lan prasaja kanggo ngresiki komputer saka file rasah. lunak mindai sistem kanggo file rasah, nuduhake informasi rinci bab mau lan nawakake opsi kanggo aman. Wise Disk Cleaner bisa ngresiki file sauntara, cache, cookie, riwayat saka browser utawa aplikasi liyane. Software mbisakake kanggo defragment a hard drive. Wise Disk Cleaner ngandhut pribadi kanggo ngatur proses cleaning kanggo kabutuhan pribadi.

Fitur utama:

  • Correction saka file sistem
  • Reresik saka sistem saka rasah file
  • Hard drive defragmentation
  • Mbusak ngambah Tetep ing internet

Komentar ing Wise Disk Cleaner

Wise Disk Cleaner software sing gegandhengan

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo mbusak rasah file, tambahan lan lebu ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak informasi saka pendaptaran lan mulihake sistem ing cilik saka kacilakan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak universal kanggo nglindhungi komputer lan nambah kinerja kanthi ngatasi masalah ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka layanan VPN sing ndhukung macem-macem jinis sambungan lan enkripsi, lan nyedhiyakake karya tanpa log aktivitas.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: