YGS Virtual Piano YGS Virtual Piano

Ngundhuh Ngundhuh YGS Virtual Piano

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

YGS Virtual Piano – lunak kanggo muter ing virtual MIDI-keyboard. YGS Virtual Piano Chords ngijini sampeyan kanggo milih kord trek audio beda, ngatur Musical instrument dening kuping, nemtokake muni musik, muffle swara beda lan sapiturute Software playbacks swara tombol piano utawa tombol ing tangan kiwa accordion dening nggunakake keyboard komputer. YGS Virtual Piano mbisakake kanggo nggawe lan nyimpen akeh timbres ing wangun file sing adhedhasar kemungkinan saka MIDI-Synthesizer. YGS Virtual Piano wis antarmuka prasaja lan intuisi.

Fitur utama ing:

  • Play ing keyboard virtual
  • Tuning saka instrument dening kuping
  • Pilihan saka penghubung file audio
  • Netepake tonality
  • Kemampuan kanggo nggawe lan nyimpen timbres

Komentar tumrap YGS Virtual Piano:


YGS Virtual Piano Lunak related:


Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan   Game  

Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Video dinggo ngowahi  

Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Chat  

Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: