Windows 7 USB/DVD Download Tool Windows 7 USB/DVD Download Tool

Ngundhuh Ngundhuh Windows 7 USB/DVD Download Tool
Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Windows 7 USB / DVD Download Alat – alat trep kanggo nggawe pelaku usaha bootable saka Microsoft. Software ngijini sampeyan kanggo cepet nggawe DVD utawa panyimpenan USB piranti bootable. Windows 7 USB / DVD Download Alat mbisakake kanggo milih ISO-gambar saka sistem operasi lan nemtokake operator kang rekaman bakal dipun ginakaken. Piranti lunak iku sampurna kanggo nduweni saka komputer utawa komputer pribadi hotspot, kang ana drive optik kanggo nginstal sistem.

Fitur utama ing:

  • Nggawe saka DVD bootable
  • Nggawe piranti USB bootable
  • Gampang kanggo nggunakake piranti lunak

Komentar tumrap Windows 7 USB/DVD Download Tool:


Windows 7 USB/DVD Download Tool Lunak related:


Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Cd  

Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Lunak recovers file ilang utawa sengaja dibusak saka macem-macem jinis. Uga lunak ngijini waras data saka e-mail lan hotspot pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi   Cd  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak kanggo waras file sengaja dibusak utawa ilang. Piranti lunak wis sistem golèk fleksibel sing mesti ngirit wektu ing panelusuran informasi sing penting.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Alat trep kanggo rembugan karo dhukungan layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, pesen teks exchange lan file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Graphics lan desain  

Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media   Audio editor   Video dinggo ngowahi  

Pamuter media fungsi karo dhukungan saka kolom kanggo proses file audio lan video. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kualitas puter maneh file media.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Chat  

Piranti lunak multifungsi karo support kanggo protokol populer kanggo ijolan pesen teks karo kanca-kanca lan pangguna liyane kabeh ndonya.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: