Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MP4 Player

Gambaran

MP4 Player – lunak kanggo muter file multimedia ing MP4, FLV ngurusi berkas format. MP4 Player ngijini sampeyan kanggo ndeleng video in high quality, nggawe dhaptar lagu lan ngganti ukuran utawa transparan saka pamuter. Piranti lunak mbisakake kanggo ngganti tags lan ndeleng informasi rinci babagan file media. MP4 Player uga ndhukung tarjamahan lan ngandhut akèh pribadi kanggo ngatur. Piranti lunak wis gampang kanggo nggunakake antarmuka lan nganggo sumber daya minimal sistem.

Fitur utama:

  • Ndhukung MP4, FLV ngurusi berkas format
  • Karya karo dhaptar lagu
  • Ndhukung subtitle
  • Konsumsi kurang saka sistem sumber
MP4 Player

MP4 Player

Versi:
3.35.2
Basa:
English

Ngundhuh MP4 Player

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing MP4 Player

MP4 Player software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: